Lifestyle

Χριστίνα Ορφανίδου: Τρελαίνει το instagram με τη νέα της εμφάνιση

Χριστίνα Ορφανίδου: Τρελαίνει το instagram με τη νέα της εμφάνιση
Χριστίνα Ορφανίδου: Η πρώην παίκτρια του Big Brother έχει βάλει «φωτιά» στα social media.

H Χριστίνα Ορφανίδου μπορεί να αποτελεί παρελθόν από το σπίτι του “Big Brother“, ωστόσο συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αφού η ίδια δεν σταματά να αναρτά φωτογραφίες με τις καθημερινές στιγμές της.

Μάλιστα, οι τελευταίες της λήψεις έδειξαν πως αποφάσισε να αποχωριστεί το μελαχρινό.

Συγκεκριμένα, η πολυσυζητημένη παίκτρια προχώρησε σε μία μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της μετά το τέλος της από το σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού». Τι έκανε; Είπε το «ναι» στα κόκκινα μαλλιά. Με μια σκούρα απόχρωση του κόκκινου, η Ορφανίδου έκανε τη διαφορά και απέσπασε ποικίλα σχόλια στα social media. Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν και θα καταλάβετε:

Αυτή βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που μας αφήνει με το στόμα ανοιχτό.

Το μελαχρινό κορίτσι, πολύ πριν γίνει διάσημη, λόγω της συμμετοχής της στο Big Brother είχε έναν από τους πιο εντυπωσιακούς λογαριασμούς στο instagram. Οι φωτογραφίες που ανέβαζε με το πληθωρικό της μπούστο, εντυπωσίαζαν και έκλεβαν τις εντυπώσεις.

«Δεν μου αρέσει να χάνω παιχνίδι!» Έτσι μας συστήθηκε η ίδια κατά την είσοδό της στο παιχνίδι. Είναι από πολύτεκνη οικογένεια και είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Μέσα στο σπίτι, αυτό που εκνεύριζε τους άλλους συγκάτοικους ήταν… η ακαταστασία της.

Στο εισαγωγικό της βίντεο είπε: “Με λένε Χριστίνα Ορφανίδου. Ασχολούμαι επαγγελματικά με το ΠΟΚΕΡ και ερασιτεχνικά με το Online Gaming. Το ΠΟΚΕΡ μπήκε ξαφνικά στη ζωή μου. Είχα κάποιο σύντροφο στο παρελθόν ο οποίος ασχολιόταν, καθόμουν δίπλα του και έβλεπα τι ήταν αυτό με το οποίο ασχολιόταν τόσες ώρες και με ιντρίγκαρε αρκετά.

Το ΠΟΚΕΡ όπως και το Big Brother είναι παιχνίδια τα οποία βασίζονται στη στρατηγική. Από 12 χρονών μαγειρεύω, καθαρίζω, πλένω, σφουγγαρίζω, ΔΕΝ ξεσκονίζω διότι έχω αλλεργία, οπότε βρήκατε την υπηρεσία του σπιτιού σας. Είμαι λίγο αναίσθητη. Το δυνατό μου σημείο πάνω μου είναι τα μάτια μου. Με προσελκύουν οι μικρότερες ηλικίες άντρες, με έχουν απατήσει οι περισσότεροι σύντροφοί μου. Με την τελευταία μου σχέση είχα 11 χρόνια διαφορά.

Εγώ ήμουν μεγαλύτερη. Με τα 20χρονα που πλέκω πώς να φτάσω στο γάμο. Η σχέση μου με τους άντρες από πάρα πολύ μικρή ηλικία, από τότε που πήγα στο δημοτικό να φανταστείτε ήταν σχέσεις αγάπης και μίσους. Πάντα μου άρεσε να συναγωνίζομαι, να τους ανταγωνίζομαι, έκανα παρέα μαζί τους, πολλές φορές έμπλεκα και σε καβγάδες. Ασχολούμουν πολύ με αθλήματα και προσπαθούσα να γίνω και εγώ καλή και να φαίνεται ότι και μια γυναίκα μπορεί να τα βάλει μαζί τους”. Τέλος λέει: “Η σχέση μου με τις γυναίκες είναι περίεργη. Συνήθως με αντιπαθούν. Έχω υπάρξει και εγώ σε μία τοξική σχέση και έχω δεχτεί και ψυχολογική και σωματική βία. Θα ‘θελα να συμβουλέψω κάθε κοπέλα, κάθε κορίτσι, κάθε γυναίκα να αποφεύγει αυτές τις καταστάσεις και να μη δέχεται κανένα είδος και καμία μορφή βίας επάνω της”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments