Αθλητισμός

Όκγνιεν Βράνιες ΑΕΚ: Άνοιγμα του Βόσνιου προς την Ένωση

Όκγνιεν Βράνιες ΑΕΚ: Άνοιγμα του Βόσνιου προς την Ένωση
Όκγνιεν Βράνιες ΑΕΚ: Ο Βόσνιος στόπερ φαίνεται να προσπαθεί να έρθει σε επαφή για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ένωση.

Λίγο πριν την έναρξη των περσινών play off γράφτηκε άλλο ένα επεισόδιο στην πολυτάραχη σχέση του Όγκνιεν Βράνιες με την ΑΕΚ. Ο δανεισμός του από την Άντερλεχτ ολοκληρώθηκε και ο παίκτης επέστρεψε στο Βέλγιο. Παρά το επεισοδιακό φινάλε η Ένωση ξεκαθάρισε στον Βράνιες ότι τον περιμένει έτοιμο συμβόλαιο αν καταφέρει να μείνει ελεύθερος. Οι Βέλγοι γνώριζαν τη συμφωνία και προσπάθησαν να επωφεληθούν οικονομικά τη στιγμή που η ΑΕΚ ξεκαθάριζε ότι δεν έχει πρόθεση να πληρώσει.

Οι “κιτρινόμαυροι” περίμεναν αρκετό καιρό τον έμπειρο στόπερ που υποστήριζε ότι θα μείνει ελεύθερος. Τελικά όχι μόνο δεν μένει ελεύθερος, αλλά άρχισε να παίρνει και κάποια λεπτά συμμετοχής. Τότε έκανε και κάποιες δηλώσεις λέγοντας ότι η ιστορία για επιστροφή στην Ελλάδα βασίστηκε σε κάποιους δημοσιογράφους. Κάπως έτσι η ΑΕΚ πήρε την απόφαση να κινηθεί για άλλον αμυντικό και στην ομάδα ήρθε ο Νασίμ Χνιντ.

Κάνει κινήσεις για επιστροφή ο Βράνιες

Τα τελευταία 24ωρα υπήρξε μία… κιτρινόμαυρη “έκρηξη” στο Instagram του Βόσνιου αμυντικού, που κάθε άλλο παρά απαρατήρητη πέρασε. Βεβαίως δεν έκανε ο ίδιος ο παίκτης τις συγκεκριμένες αναρτήσεις από το παρελθόν του στην ΑΕΚ, ωστόσο έσπευσε να αναδημοσιεύσει ποσταρίσματα φίλων της Ένωσης, που είναι γνωστό ότι τρέφουν ιδιαίτερα αισθήματα για εκείνον.

Ο Βράνιες το τελευταίο διάστημα έπεσε εκ νέου σε δυσμένεια στην Άντερλεχτ και φαίνεται ότι ψάχνεται για να ανοίξει ξανά δίαυλο επικοινωνίας με τους “κιτρινόμαυρους”. Στην ΑΕΚ άλλωστε πέρασε τα καλύτερα ποδοσφαιρικά του χρόνια, εκτόξευσε την καριέρα του και μέσω αυτής βρήκε ένα πολύ υψηλό συμβόλαιο στο Βέλγιο.

Το ερώτημα ωστόσο είναι ποια θα είναι η στάση της Ένωσης σε περίπτωση που τεθεί εκ νέου στα υπόψιν της ο Βόσνιος. Τη δεδομένη στιγμή υπάρχει πληθώρα επιλογών στα μετόπισθεν με την απόκτηση των Νεντελτσιάρου και Χνιντ, ωστόσο δεν είναι βέβαιο ότι ο Τσιγκρίνσκι θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στην ομάδα. Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Βράνιες αποτελεί αδυναμία του Δημήτρη Μελισσανίδη και αυτό μπορεί να επηρεάσει άμεσα τις εξελίξεις όπως έχει δείξει η ιστορία των δυο πλευρών στο παρελθόν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments