Lifestyle

Έλενα Τσαγκρινού: Η τραγουδίστρια συγκλονίζει μιλώντας για τον καρκίνο

Έλενα Τσαγκρινού: Η τραγουδίστρια συγκλονίζει μιλώντας για τον καρκίνο
Έλενα Τσαγκρινού: «Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ όταν αρρώστησε ο Μιχάλης, ήταν σαν ψέμα» εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια για τον σύντροφό της.

Στις δύσκολες στιγμές που πέρασε με τον σύντροφό της, ο οποίος πάλεψε τον τελευταίο καιρό με τον καρκίνο αναφέρθηκε η Έλενα Τσαγκρινού. Η τραγουδίστρια σημείωσε, μεταξύ άλλων πως “το πρόβλημα υγείας του Μιχάλη προέκυψε μετά την πρώτη καραντίνα, το κατάλαβε μόνος του και πήγαμε στο γιατρό. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Ήταν σαν ψέμα”.

Μιλώντας στο Happy Day η Έλενα Τσαγκρινού έκανε αναφορά και στις συζητήσεις που είχε για το J2US.  Aκολουθούν όσα είπε:

«Μου άρεσε πολύ η ιδέα να παρουσιάσω εκπομπή στο Mad. Ήμουν και στο Voice, αλλά τώρα νιώθω πιο κοντά στα νερά μου. Το επάγγελμά μου είναι καθαρά τραγουδίστρια. Δεν θα ήθελα να συνεχίσω σαν παρουσιάστρια. Ενώ υπήρξαν συζητήσεις να συμμετέχω στο J2US, “κόλλησε” επειδή συμμετείχα και παλιά. Είμαι θετική ακόμα για να λάβω μέρος.

Είμαστε τρία χρόνια με τον Mike, με ένα μικρό διάλειμμα. Έχουμε όμορφη σχέση. Παρόλο που κάνουμε το ίδιο επάγγελμα, έχουμε ισορροπία. Στον ελεύθερό μας χρόνο μιλάμε για πράγματα εκτός δουλειάς για να έχουμε εναύσματα για να γράφουμε μουσική. Το πρόβλημα υγείας του Μιχάλη προέκυψε μετά την πρώτη καραντίνα, το κατάλαβε μόνος του και πήγαμε στο γιατρό. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ όταν αρρώστησε ο Μιχάλης, ήταν σαν ψέμα. Ο Μιχάλης δεν κλείστηκε στον εαυτό του, ούτε ήθελε να το περάσει μόνος του. Το μισό καλοκαίρι το περάσαμε στο νοσοκομείο, νομίζω τον βοήθησα ψυχολογικά και χαίρομαι γι’ αυτό».

«Ήταν ό,τι πιο δύσκολο»

Η τραγουδίστρια είχε μιλήσει και πριν μερικές ημέρες ξανά για την περιπέτεια του συντρόφου της κάνοντας μάλιστα ειδική αναφορά στο τραγούδι που έγραψαν μαζί. «Το «Πάρε με αγκαλιά» το γράψαμε μαζί και το βγάλαμε σε μια δύσκολη περίοδο. Είναι πολύ όμορφο να ταιριάζεις με έναν άνθρωπο. Δεν κάνουμε περίπλοκα τα πράγματα και συνυπάρχουμε ωραία μεταξύ μας. Οπότε η σχέση κρατάει» είπε και πρόσθεσε για την περιπέτεια της υγείας του:

«Ήταν ό,τι πιο δύσκολο θα μπορούσε να περάσει αυτός ο άνθρωπος και φυσικά θα ήμουν δίπλα του σε αυτό, δεν υπήρχε αμφιβολία. Δεν τρόμαξε κανέναν ούτε εμένα, ούτε το οικογενειακό του περιβάλλον. Το αντιμετώπισε ψύχραιμα και δυναμικά. Το πέρασε και δεν μου έδειξε ούτε μια στιγμή αδυναμία».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments