Αθλητισμός

Super League βαθμολογία: Έτσι διαμορφώθηκε μετά την νίκη του Ολυμπιακού

Super League βαθμολογία: Έτσι διαμορφώθηκε μετά την νίκη του Ολυμπιακού
Super League βαθμολογία: Στην κορυφή ο Ολυμπιακός «περιμένει» τον Άρη.

Η πρώτη μέρα της 9ης αγωνιστικής της Super League, χάρισε την νίκη στον Ολυμπιακό στο ντέρμπι των αιώνιων αντιπάλων, και έφερε ισοπαλία στα άλλα δύο ματς. Οι «ερυθρόλευκοι» σκαρφάλωσαν στην κορυφή της βαθμολογίας και περιμένουν το ματς του Άρη.

Τα ματς σήμερα

Ο Ολυμπιακός νίκησε… απουσίες και Παναθηναϊκό, παίρνοντας με 1-0 το «αιώνιο» ντέρμπι στο «Γ. Καραϊσκάκης», για την 9η αγωνιστική της Superleague. Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα οι «ερυθρόλευκοι», με το γκολ του Φορτούνη (19 β.). Πλέον, περιμένουν το αποτέλεσμα του Παναιτωλικός – Άρης για να δουν εάν θα συνεχίσουν να έχουν «συγκάτοικο».

Σε άλλο ματς για την 9η αγωνιστική, ο Απόλλων Σμύρνης προηγήθηκε δύο φορές στο Περιστέρι, αλλά ο Μανούσος… έσωσε τον Ατρόμητο με ισάριθμα πέναλτι (2-2) και τον κράτησε στην 6η θέση, με 12 βαθμούς. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» (12η) έφτασε τους 4 βαθμούς.

Στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της 9ης αγωνιστικής της Super League, Λαμία και Αστέρας Τρίπολης αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2. Το αποτέλεσμα αυτό κράτησε στην 7η θέση τους Αρκάδες και στον -1 από τον Ατρόμητο (έχουν όμως να δώσουν δυο ματς ακόμα). Η Λαμία παρέμεινε στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της Superleague, παίρνοντας το δεύτερο βαθμό της στο πρωτάθλημα.

Κυριακή 22/11

ΑΕΚ – ΑΕΛ 15.00 Παναιτωλικός – Άρης 17.15 ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα 19.30

Δευτέρα 23/11

Βόλος – ΟΦΗ 19.30

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments