Lifestyle

Μαριέττα Χρουσαλά: Στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της και μοιράστηκε τη στιγμή με τους φίλους της

Μαριέττα Χρουσαλά: Στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της και μοιράστηκε τη στιγμή με τους φίλους της
Μαριέττα Χρουσαλά: Εντυπωσιακό είναι και φέτος το χριστουγεννιάτικο δέντρο της πρώην παρουσιάστριας.

Σε χριστουγεννιάτικο κλίμα έχει μπει η οικογένεια της Μαριέττας Χρουσαλά, η οποία αποφάσισε να στολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο μέσα στο Σαββατοκύριακο. Η πρώην παρουσιάστρια, μανούλα τριών παιδιών, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος έβαλε όλο τον οίστρο και την αγάπη της και στόλισε ένα υπέρλαμπρο χριστουγεννιάτικο δέντρο γεμάτο φωτάκια και κάθε είδους στολίδια, βάζοντας το στην αγαπημένη γωνιά του σπιτιού της.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μη ποζάρει μπροστά του, φορώντας τις πιτζάμες της και ανυπομονώντας να έρθει η αγαπημένη της γιορτή, ώστε να την γιορτάσει με την οικογένειά της.

Μάλιστα μοιράστηκε τη στιγμή με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram. «Και του χρόνου! From the Patitsas family», ήταν τα λόγια της στη λεζάντα της ανάρτησής της. Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Μαριέττα Χρουσαλά:

H Μαριέττα Χρουσαλά ζει όταν είναι στην Ελλάδα σε ένα ανακαινισμένο νεοκλασικό στα νότια προάστια μαζί με τον σύζυγός της Λέοντα Πατίτσα και τα τρία παιδιά τους, την Μαργκώ, τον Σπύρο και τον Κωνσταντίνο. Η ίδια γεννήθηκε στο Ριζάρι της Έδεσσας, όπου έμεινε μέχρι και το 1985. Τότε, μετακόμισε με την οικογένειά της στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Χαϊδάρι.

Τη γνωρίσαμε όλοι από το διαγωνισμό ομορφιάς του ΑΝΤ1, όπου και στέφθηκε Σταρ Ελλάς το 2003, ενώ παράλληλα βρισκόταν στο 3ο έτος των σπουδών της, στη σχολή Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Πανεπιστημίου Αθηνών.  Η πρώτη της τηλεοπτική δουλειά ήταν το Σεπτέμβρη του 2005, ως συμπαρουσιάστρια της εκπομπής «Πολύ την Κυριακή», στο πλευρό του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Μετά τη λήξη της συνεργασίας της με το Mega, ανέλαβε, από το 2006 έως το 2009, την παρουσίαση του πρωινού μαγκαζίνο του Alter «Η Ελλάδα Παίζει».

Τον Ιούνιο του 2003, διεξείχθη ο διαγωνισμός MISS UNIVERSE όπου κατάφερε να διακριθεί στις 10 πρώτες διαγωνιζόμενες. Τον Σεπτέμβρη του ίδιου έτους συμμετείχε στον διαγωνισμό MISS EUROPE όπου κατάφερε να διακριθεί πάλι μέσα στην πρώτη δεκάδα. Τον Ιούνιο του 2010 παντρεύτηκε τον Λέοντα Πατίτσα κάνοντας οικογένεια μαζί του και αποφασίζοντας να απέχει από την τηλεόραση για να αφοσιωθεί στα παιδιά της και τον σύζυγό της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments