Ελλάδα

Το ατυχές σχόλιο του Αρνιακού για τις ΜΕΘ προκάλεσε την οργή του κοινού [vid]

Το ατυχές σχόλιο του Αρνιακού για τις ΜΕΘ προκάλεσε την οργή του κοινού [vid]
Αρνιακός ΜΕΘ: Στην παρουσίαση του χθεσινοβραδινού δελτίου καιρού, ο Τάσος Αρνιακός κατέφυγε σε μια παρομοίωση που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Ο Τάσος Αρνιακός έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο να παρουσιάζει τα δελτία καιρού διανθίζοντάς τα με παρομοιώσεις και μεταφορές που ωστόσο δεν είναι πάντα επιτυχημένες. Κάτι τέτοιο συνέβη στο βραδινό δελτίο καιρού χθες στον ΑNT1, που ο μετεωρολόγος αναφέρθηκε στου διασωληνωμένους των ΜΕΘ, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων από τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Τάσος Αρνιακός έκανε ομολογουμένως μία ατυχέστατη αναφορά στους διασωληνωμένους που μάχονται για τη ζωή τους, κάτι που έχει προκαλέσει την αγωνία και την ανησυχία όλων των πολιτών.

Με τις φράσεις «O χειμώνας άφησε τις βόλτες του αφήνοντας τα πρώτα λευκά χνάρια ψηλά στα βουνά. Αλλά και στις εντατικές οι διασωληνωμένοι αυξάνονται με φόντο τα πρόωρα λαμπιόνια των Χριστουγέννων που τρεμοσβήνουν σαν τις ελπίδες», o Tάσος Αρνιακός ξεκίνησε το δελτίο καιρού το βράδυ της Τρίτης και μαζί ένα μπαράζ αντιδράσεων.

Μακάβρια παρομοίωση

Η ατυχέστατη επιλογή των παρομοιώσεών του για τις ελπίδες των διασωληνωμένων που τρεμοπαίζουν σαν τα λαμπιόνια των Χριστουγέννων αλλά και ο μακάβριος τρόπος που αποφάσισε να τους χρησιμοποιήσει μέσα σε ένα δελτίο καιρού προκάλεσαν τα σκληρά σχόλια των χρηστών.

Δείτε το βίντεο

 

Θυμίζουμε ότι μετεωρολόγος κατάφερε να ξεσηκώσει αντιδράσεις, από τον τρόπο που επέλεξε για να ντύσει το δελτίο καιρού, για δεύτερη φορά μετά το 2019 όταν και είχε αναφερθεί σε κύματα προσφύγων: «Στο έλεος των νοτιάδων θα συνεχίσει να βρίσκεται η χώρα μας και τις επόμενες ημέρες, γεγονός που συνεπάγεται συννεφιές, υγρασία, βροχές, καταιγίδες και υψηλές -για την εποχή- θερμοκρασίες, κυρίως στα δυτικά. Σε επαναλαμβανόμενα κύματα, όπως ακριβώς τα κύματα των προσφύγων που δεχόμαστε από τα ανατολικά. Μεταξύ δύο πυρών δηλαδή».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments