Αθλητισμός

Τζόλης ΠΑΟΚ: Ανεβαίνει στην πρώτη ομάδα – Τα γκάζια του Γκαρσία

Τζόλης ΠΑΟΚ: Ανεβαίνει στην πρώτη ομάδα – Τα γκάζια του Γκαρσία
Τζόλης ΠΑΟΚ: Διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του, με ένα δυνατό βολέ εναντίον της Αϊντχόφεν.

Ο Χρήστος Τζόλης, με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη γεννημένος στις 30 Ιανουαρίου του 2002, είναι Έλληνας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται ως επιθετικός/πλάγιος μέσος για τον ΠΑΟΚ.

Και προσφάτως, άρπαξε την ευκαιρία που του δόθηκε από τον Πάμπλο Γκαρσία. Πιο συγκεκριμένα, ο Ουρουγουανός πρώην ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής τον «μεγάλωσε» ποδοσφαιρικά στον ΠΑΟΚ, δίνοντάς του την ανάλογη εκπαίδευση και φροντίζοντας να ανέβει στην πρώτη ομάδα όντας έτοιμος ποδοσφαιριστής.

Μετά, κυρίως συγκυριακά μπήκε μέσα και- όπως θα έλεγε κανείς- άρπαξε την ευκαιρία από τα… μαλλιά, αφού μέσα σε ένα εξάμηνο έγινε το Νο1 asset για τον «Δικέφαλο του Βορρά». Όπως αναφέρει το Sportime του Σαββάτου και η στήλη «Παρασκήνια», είναι πλέον διεθνής με την Ανδρών.

Και μπορεί ο Χρήστος Τζόλης να τυγχάνει πια σεβασμού αλλά ο Πάμπλο Γκαρσία έχει μία πιο προσωπική σχέση μαζί του. Για αυτό και του έβαλε τις φωνές στο ημίχρονο του αγώνα με την PSV που ακούστηκαν σε όλο το γήπεδο.

Μπορεί ο Τζόλης να είχε το γκολ, αλλά η αμυντική του συνέπεια και πειθαρχία ήταν υπό το μηδέν σε σημείο που ο Γκαρσία ήθελε να τον κάνει αλλαγή από το ημίχρονο. Τελικώς, έγινε στο 57ο λεπτό, αφότου είχε ολοκληρωθεί η ανατροπή.

Μάλιστα, για την αλλαγή του Χρήστου Τζόλη, μετά το τέλος του αγώνα στο Αϊντχόφεν της Ολλανδίας και την ήττα (3-2) του ΠΑΟΚ από την ομώνυμη ομάδα ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» Πάμπλο Γκαρσία  προέβη σε σχετικές δηλώσεις.

«Ξέρουμε τι παίκτης είναι ο Τζόλης. Είναι πολύ καλός, αλλά πρέπει να βελτιώσει κάποια πράγματα αμυντικά. Από εδώ και πέρα θέλει δουλειά. Είδαμε τα γκολ που φάγαμε, είναι λεπτομέρειες και τις πληρώνεις. Στην άμυνα πρέπει να έχουμε πειθαρχία. Είναι θέμα δικό μου και πρέπει να δουλέψουμε», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Θυμίζουμε πως ο Χρήστος Τζόλης ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ακαδημία της ομάδας του χωριού του, τη Δόξα Πενταλόφου, όπου αγωνίστηκε στις ακαδημίες της ομάδας από το 2006 έως και το 2010, όταν και μετακινήθηκε στον ΠΑΟΚ.

Έχει αγωνιστεί επίσης στις εθνικές Ελλάδας U17 και U19 ενώ κλήθηκε στην Εθνική Ελλάδας για τους αγώνες του Πρωταθλήματος Εθνών ΟΥΕΦΑ 2020 – 2021 εναντίον της Σλοβενίας και του Κοσόβου στις 3 και 6 Σεπτεμβρίου 2020, αντίστοιχα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments