Αθλητισμός

Καμαρά Ολυμπιακός: Ο άσος από τη Γουινέα αρέσει στους Άγγλους – Τι θα γίνει με την τιμή του

Καμαρά Ολυμπιακός: Ο άσος από τη Γουινέα αρέσει στους Άγγλους – Τι θα γίνει με την τιμή του
Καμαρά Ολυμπιακός: Η ομάδα του Πειραιά δεν έχει βλέψεις να τον πουλήσει σε γαλλική ομάδα. Άλλοι είναι οι βασικοί «μνηστήρες».

Ο Μαντί Καμαρά σε ακόμα ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι έκανε αισθητή την παρουσία του, ειδικά με το γκολ του απέναντι στη Μαρσέιγ. Όμως, όπως γράφει και το Sportime, ο Ολυμπιακός δεν έχει βλέψεις να τον δώσει σε γαλλική ομάδα. Άλλωστε, αυτές ήταν που τον σνόμπαραν, αν μιλάμε για τις ομάδες της Ligue 1, και τον «άρπαξε» η ομάδα του Πειραιά. Βασικοί μνηστήρες για τον άσο από τη Γουινέα είναι οι αγγλικές ομάδες.

Το Sportime γράφει: «Τίποτα δεν «κέρδισε» ο Καμαρά από το ματς που έδωσε ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μαρσέιγ, για τους ομίλους του Champions League. Όπως αναφέρει το Sportime της Πέμπτης και η στήλη «Agent Greek», γνωστή «οντότητα» ο Αφρικανός στις διεθνείς πιάτσες, μόνο που ο Ολυμπιακός ποτέ δεν πόνταρε στην γαλλική αγορά για να τον μοσχοπουλήσει.

Η τιμολόγηση του παραμένει ψηλά. Πολύ ψηλά. Και με τα σύνορα στην Αγγλία να… στενεύουν (ο Καμαρά έχει συνεπή διεθνή παρουσία), ίσως θα πρέπει να αναπροσαρμοστεί για να υπάρξουν ρεαλιστικές προοπτικές».

Να σημειώσουμε, βέβαια, ότι ειδικά τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο, το όνομα του Καμαρά έπαιξε και για ιταλικές ομάδες, όμως, όπως και να έχει, τα χρήματα που μπορούν να δώσουν οι αγγλικές δεν μπορούν να συγκριθούν. Τα χρήματα από την Premier League και τα τηλεοπτικά δικαιώματα τις καθιστούν φαβορί για σχεδόν οποιονδήποτε παίκτη, αν μιλάμε για το οικονομικό.

Να θυμίσουμε ότι πριν από μερικές μέρες η Sportday ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός σχεδιάζει να ξεκινήσει συζητήσεις με την αφρικανική τριάδα Καμαρά, Πάπε Αμπού Σισέ και Ουσεϊνού Καμαρά για την ανανέωση των συμβολαίων τους. Αυτό θα δώσει τη δυνατότητα στην ομάδα του Πειραιά να μπορεί να διαπραγματευτή καλύτερα με όποιον επίδοξο «μνηστήρα» υπάρχει για τους τρεις παίκτες του.

«Πολύ σύντομα θ΄ αρχίσουν οι συζητήσεις με τον Πιερ Ισά, ατζέντη των Καμαρά, Σισέ και Μπα, ώστε να υπογράψουν νέα καλύτερα συμβόλαια. Λέγεται ότι έχουν ήδη προγραμματιστεί τα ραντεβού με τον ατζέντη, που έχει υπάρξει και στέλεχος του Ολυμπιακού και διατηρεί άριστη σχέση με τον Φρανσουά Μοντέστο», έγραφεη καθημερινή αθλητική εφημερίδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments