Αθλητισμός

Τζόλης Ντόρτμουντ: «Δεν είναι απίθανο να κινηθεί για αυτόν η Μπορούσια»

Τζόλης Ντόρτμουντ: «Δεν είναι απίθανο να κινηθεί για αυτόν η Μπορούσια»
Τζόλης Ντόρτμουντ: Το wonderkid του ΠΑΟΚ κάνει «παπάδες» και πολλά μάτια είναι στραμμένα πάνω του.

Συνεπής με το ραντεβού του με τα δίχτυα ήταν για άλλη μια φορά χθες ο Χρήστος Τζόλης. Μετά από εντυπωσιακό, όσο και αποτελεσματικό συνδυασμό των παικτών του ΠΑΟΚ, ο νεαρός διεθνής πέτυχε άλλο ένα πανέμορφο γκολ, ισοφαρίζοντας προσωρινά την Ομόνοια. Μπορεί ο ΠΑΟΚ να ηττήθηκε, αλλά ο Τζόλης έχει μπει για τα καλά στα μπλοκάκια (ή στα τάμπλετ, αν θέλετε) των Ευρωπαίων σκάουτερ.

Άλλωστε, τα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι πάντα ευκαιρία για ποδοσφαιριστές να συστηθούν στο ευρύ κοινό, αλλά και στους ανθρώπους των μεγάλων ομάδων που τα παρακολουθούν για να βρουν «λαβράκια». Ο άσος του «Δικέφαλου» σίγουρα είναι ένας από αυτούς αφού από τα ματς με την Μπενφίκα μέχρι χθες, έχει δώσει τα διπαιστευτήρια του. Πρόκειται για ένα αυθεντικό ταλέντο που, συν τοις άλλοις, δείχνει σοβαρότητα.

Για τον Τζόλη έχει ακουστεί ξανά ότι ενδιαφέρεται η Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Δημουλάς, μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» υποστηρίζοντας ότι δεν είναι καθόλου απίθανο να ενδιαφερθεί για τον νεαρό επιθετικό ο γερμανικός σύλλογος.

Αναλυτικά όσα είπε: «Επιβεβαιωμένο δεν είναι τίποτα αλλά τέτοιοι παίκτες αυτής της ηλικίας και με αυτό το προφίλ είναι λογικό να ενδιαφέρουν τη Ντόρτμουντ. Δεν είναι απίθανο οι σκάουτερ της ομάδας να παρακολουθούν τον Χρήστο Τζόλη. Δεν θα είναι ο μόνος, όμως. Επίσημα δεν έχει διαρρεύσει κάτι».

Θυμίζουμε ότι πριν από μερικές ημέρες το ισπανικό μέσο TodoFichajes είχε αναφέρει: «Η Μπορούσια Ντόρτμουντ γνωρίζει ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες να βγει ο Τζέιντον Σάντσο σε μελλοντικές αγορές και στο αθλητικό τμήμα της συνεχίζουν να συγκεντρώνουν αναφορές για πιθανούς αντικαταστάτες του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του TodoFichajes, η γερμανική ομάδα παρακολουθεί στενά τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ από τη Θεσσαλονίκη, Χρήστο Τζόλη. Ο Έλληνας εξτρέμ είναι μια εξαιρετική ανακάλυψη στο ελληνικό πρωτάθλημα και πλέον είναι βασικός υπό τις οδηγίες του Πάμπλο Γκαρσία σε ηλικία μόλις 18 ετών. Από τη Γερμανία θα συνεχίσουν να παρακολουθούν την εξέλιξη του παίκτη αυτή τη σεζόν και δεν αποκλείουν την “επίθεση” σε μελλοντικές αγορές».

Δείτε την ανάρτηση του ισπανικού μέσου στο Twitter

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments