Διεθνή

Άνδρας περπάτησε 450 χλμ για να γλιτώσει από τη γυναίκα του και πλήρωσε πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση

Άνδρας περπάτησε 450 χλμ για να γλιτώσει από τη γυναίκα του και πλήρωσε πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση
Ιταλία καραντίνα: Η σύζυγός του είχε δηλώσει στις αρχές την εξαφάνισή του μία εβδομάδα νωρίτερα.

Άνδρας μάλωσε με τη γυναίκα του και για να γλιτώσει από την γκρίνια της, περπάτησε 450 ολόκληρα χιλιόμετρα με σκοπό να ηρεμήσει αλλά το πλήρωσε ακριβά.

Πιο συγκεκριμένα, το εν λόγω περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή του Κόμο και ο εν λόγω άνδρας κατάφερε να φτάσει στα σύνορα της Ιταλίας με την Ελβετία και συγκεκριμένα στην πόλη Φάνο. Πρωταγωνιστής της ιστορίας… καραντίνας που προκαλεί εντύπωση, είναι ένας 48χρονος άνδρας ο οποίος ύστερα από έναν καυγά που είχε με τη σύζυγό του ξεκίνησε, φτάνοντας μέχρι τα σύνορα!

Εκεί στην πόλη Φάνο, τον σταμάτησαν αστυνομικοί με σκοπό να τον ελέγξουν, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από δημοσίευμα της Independent. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπίστωσαν ότι η σύζυγός του είχε δηλώσει στις αρχές την εξαφάνισή του μία εβδομάδα νωρίτερα. Και φαίνεται πως ο εκνευρισμένος σύζυγος περπατούσε επί μία εβδομάδα για να «καθαρίσει» το μυαλό του.

Πώς συνέβη το περιστατικό

Όσο για το πώς συνέβη το περιστατικό, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ ο 48χρονος άνδρας ήταν σε κακή κατάσταση και κουρασμένος. Ωστόσο είχε πλήρη διαύγεια και όπως είπε στους αστυνομικούς δεν κατάλαβε πως περπατούσε τόσες μέρες. Όπως τόνισε, περπατούσε για να «καθαρίσει» το μυαλό του μετά τον τσακωμό που είχε με τη σύζυγό του.

Όταν ρωτήθηκε τι έτρωγε όλες τις μέρες της περιπλάνησής του απάντησε ότι ξένοι του έδιναν φαγητό. Εν τέλει η σύζυγός του πήγε στην πόλη Φάνο, τον πήρε και γύρισαν σπίτι τους. Μάλιστα ο εκνευρισμένος σύζυγός κλήθηκε να πληρώσει και 400 ευρώ καθώς «έσπασε» το lockdown.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments