Αθλητισμός

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Τι ζήτησε ο Λάζλο Μπόλονι από τον Γιάννη Αλαφούζο

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Τι ζήτησε ο Λάζλο Μπόλονι από τον Γιάννη Αλαφούζο
Παναθηναϊκός μεταγραφές: Σκοπός η ενίσχυση του «τριφυλλιού» από το παζάρι του Ιανουαρίου.

«Τρεις μεταγραφές και βλέπουμε». Αυτή φαίνεται πως είναι η… παραγγελιά του Ρουμάνου πρώην ποδοσφαιριστή και o νυν προπονητή ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού Λάζλο Μπόλονι στον Γιάννη Αλαφούζο, για την ενίσχυση του «τριφυλλιού» από το παζάρι του Ιανουαρίου.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει απαραίτητα πως ο μεγαλομέτοχος θα την εκτελέσει μέχρι κεραίας, σύμφωνα με ό,τι αναφέρεται στη FORZA. Πολλά θα εξαρτηθούν από τις πρόωρες λύσεις συμβολαίων παικτών οι οποίοι δεν υπολογίζονται και βαραίνουν τον οικονομικό προϋπολογισμό των «πρασίνων».

Πιο κοντά προς την έξοδο τον Ιανουάριο ο Αγιούμπ

Μπορεί ο Γιασίν Αγιούμπ να αποκτήθηκε στις 22 Ιανουαρίου ως ελεύθερος από τη Φέγενορτ κι ως μία πολύ καλή μεταγραφική «ευκαιρία», δεδομένης της ηλικίας του, του βιογραφικού του και των αγωνιστικών του χαρακτηριστικών αλλά εξελίσσεται σε ένα χαμένο «στοίχημα» για τον Παναθηναϊκό κι όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα ξαναβρεί θέση στο αγωνιστικό πλάνο των «πράσινων», πλησιάζοντας προς την πόρτα της… εξόδου τον Ιανουάριο.

Ο Μαροκινός μέσος, αφού άφησε πίσω του το πρόβλημα με τη φλεβική θρόμβωση σε τένοντα πίσω από το γόνατο που τον ταλαιπώρησε στα τέλη του περασμένου Φεβρουαρίου, έπαιξε τα μισά παιχνίδια των περσινών πλέι οφ και ξεκίνησε βασικός τη φετινή χρονιά, με την απόδοσή του ν κυμαίνεται σε πολύ «ρηχά» νερά. Έμεινε εκτός δράσης για δύο μήνες, με δύο συνεχόμενους μυϊκούς τραυματισμούς κι όταν επέστρεψε στην «πράσινη» αποστολή στο ματς με τον Παναιτωλικό (29 Νοεμβρίου), κατάφερε να κάνει έξω φρενών τον Λάζλο Μπόλονι με την αμυντική αδιαφορία του και την απάθειά του, απ’ τη στιγμή που μπήκε αλλαγή στο 67ο λεπτό.

Αντίστοιχη εικόνα και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, με τον Αγιούμπ (που μπήκε αλλαγή στο 70ο λεπτό αντί του «λαβωμένου» Βιγιαφάνιες) να μην «συμμετέχει» την ώρα που έπεφταν… κορμιά στον αγωνιστικό χώρο, σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ. Καταπώς φαίνεται, τρίτη ευκαιρία δεν θα πάρει ο 26χρονος μέσος από τον Ρουμάνο τεχνικό κι όλα δείχνουν ότι χάνει το… τρένο και θα τεθεί εκτός αγωνιστικής «εξίσωσης». Βέβαια, το θέμα θα κληθεί να το διαχειριστεί ο νέος γενικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Πιερ Ντρεοσί, ο οποίος θα πρέπει να βρει τις επόμενες εβδομάδες λύση με το συμβόλαιό του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments