Αθλητισμός

Βασίλης Ζαγαρίτης: Πότε θα ανανεώσει στον Πανθηναϊκό

Βασίλης Ζαγαρίτης: Πότε θα ανανεώσει στον Πανθηναϊκό
Βασίλης Ζαγαρίτης: Ο ποδοσφαιριστής θέλει να συνεχίσει στην ομάδα αρκεί ο Παναθηναϊκός να βιαστεί.

Ο Ζαγαρίτης είναι ένας από τους παίκτες των Πρασίνων που η ομάδα θα ήθελε να τον κρατήσει. Ή τουλάχιστον αυτό είναι το λογικό, αν αναλογιστεί κανείς και τις καλές του επιδόσεις. Οι πληροφορίες λένε ότι και ο ποδοσφαιριστής δεν έχει άλλα σχέδια ενώ μάλλον προτιμάει να μείνει με τον Παναθηναϊκό. Το θέμα είναι αν οι άνθρωποι των Πρασίνων έχουν αργήσει να κλείσουν την εκκρεμότητα.

Όπως αναφέρει το Sportime της Κυριακής και η στήλη «Παρασκήνια» ο Παναθηναϊκός έχει αργήσει χαρακτηριστικά στην περίπτωση του Ζαγαρίτη. Το θέμα είναι ανοιχτό και ο Ντρεοσί έλειπε στη Γαλλία! Πάντως, ο μικρός δεν «καίγεται» να αλλάξει ομάδα/χώρα. Όπως και ο πατέρας του που είναι επιστήθιος φίλος με τον συνεργάτη του ατζέντη του. «Το παιδί θέλω να μείνει…», η ατάκα του. Και θα γίνει το θέλημά του. Κοινώς, δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο.

Ελπίδες με τον ερχομό του Ντρεοσί

Όπως αναφέρει το sportime.gr, ο Παναθηναϊκός τον ανακοίνωσε στις 24 Νοεμβρίου, αλλά ουσιαστικά δουλειά θα πιάσει τώρα. Μπορεί να έχει συστηθεί στους παίκτες, να έχει σταθερή επαφή με τον Λάζλο Μπόλονι και με τη διοίκηση του κλαμπ, όμως, ο Πιέρ Ντρεοσί έως τώρα δεν έχει προλάβει να ασχοληθεί με τη νέα του ομάδα. Πήγε στο εξωτερικό για να μαζέψει τα πράγματά του για μόνιμη εγκατάσταση και την Τετάρτη (9/12) γύρισε.

Ως νέος γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Παναθηναϊκός οι αρμοδιότητές του είναι αρκετές όπως και ο όγκος δουλειάς του. Δεδομένου ότι πλησιάζει και ο Ιανουάριος, αρχίζουν να αυξάνονται τα θέματα που πρέπει να ασχοληθεί. Φυσικά ένα εξ αυτών είναι και οι μεταγραφές. Δεν πρόκειται, όμως, για την απόλυτη προτεραιότητα. Έχουμε εξηγήσει και τις προηγούμενες ημέρες ότι δεν είναι εύκολο οι «πράσινοι» να πάρουν τους ποδοσφαιριστές που θα ήθελαν εάν δεν φύγουν πρώτα ορισμένοι. Φυσικά 1-2 μεταγραφές μπορούν να γίνουν ακόμη και εάν δεν βγει κανένα διαζύγιο, αλλά έως εκεί. Το ρόστερ είναι ήδη υπεράριθμο, σε κάθε θέση υπάρχουν θεωρητικά επιλογές και για να έρθουν κάποιοι, θα πρέπει άλλοι να φύγουν. Αυτό όμως δεν περιλαμβάνει τον Ζαγαρίτη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments