Αθλητισμός

Όγκνιεν Βράνιες Άντερλεχτ: Θέλει να τον ξεφορτωθούν οι Βέλγοι – Παρακολουθεί διακριτικά η ΑΕΚ

Όγκνιεν Βράνιες Άντερλεχτ: Θέλει να τον ξεφορτωθούν οι Βέλγοι – Παρακολουθεί διακριτικά η ΑΕΚ
Όγκνιεν Βράνιες Άντερλεχτ: Οι Βέλγοι θέλουν να απαλλαγούν από το συμβόλαιο του Βέλγου και στην ΑΕΚ παρακολουθούν διακριτικά την υπόθεση.

Στο τέλος της περασμένης σεζόν ο Όγκνιεν Βράνιες αποχώρησε από την ΑΕΚ μετά το τέλος του δανεισμού του από την Άντερλεχτ. Για μεγάλο χρονικό διάστημα η μόνιμη επιστροφή του στην Ένωση έμοιαζε μονόδρομος, ωστόσο ο ίδιος δεν μπορούσε να μείνει ελεύθερος από τους Βέλγους. Στην Άντερλεχτ γνώριζαν για την προφορική συμφωνία της ΑΕΚ με τον παίκτη και προσπαθούσαν να βγάλουν κέρδος από αυτή την υπόθεση.

Στη συνέχεια ο Βράνιες πήρε κάποια λεπτά συμμετοχής και το θέμα μπήκε στον πάγο. Παράλληλα η ΑΕΚ προχώρησε στην απόκτηση δυο στόπερ και το ενδεχόμενο επιστροφής στη χώρα μας έδειχνε απίθανο. Ωστόσο το θέμα ζεστάθηκε και πάλι τις τελευταίες εβδομάδες. Τα αμυντικά προβλήματα της ΑΕΚ άνοιξαν πάλι την κουβέντα για το ενδεχόμενο απόκτησης στόπερ. Αυτό ήταν αρκετό για να ξεκινήσουν τα σενάρια τόσο από την Ελλάδα όσο και από το Βέλγιο.

Θέλει να διώξει τον Βράνιες η Άντερλεχτ

Μερικούς μήνες μετά το καλοκαίρι η Άντερλεχτ θέλει και πάλι να απαλλαγεί από το βαρύ συμβόλαιο του Βράνιες, αλλά και από κάποιους άλλους ποδοσφαιριστές προκειμένου να ανασάνει οικονομικά. «Υπάρχουν ακόμα μαύρα οικονομικά σύννεφα πάνω από το Lotto Park. Τον Ιανουάριο, η Άντερλεχτ ελπίζει να απαλλαγεί από πέντε παίκτες για πάντα. Αυτοί είναι οι Βράνιες, Σανέ, Τελίν και Μπακαλί», αναφέρει χαρακτηριστικά Βέλγικο δημοσίευμα.

Φαίνεται λοιπόν ότι ο Βράνιες πολύ σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν από τον βελγικό σύλλογο. Την ίδια ώρα τα πράγματα για την ΑΕΚ είναι ξεκάθαρα. Θα ήθελε να συνεργαστεί και πάλι με τον παίκτη αλλά κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Όπως και το καλοκαίρι έτσι και τώρα οι “κιτρινόμαυροι” θα πραγματοποιήσουν την κίνησή τους σε περίπτωση που ο Βράνιες μείνει ελεύθερος. Τότε σίγουρα οι δυο πλευρές θα κάτσουν στο ίδιο τραπέζι. Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιστροφή στην ΑΕΚ είναι επιθυμία και του Βόσνιου στόπερ που γνωρίζει το περιβάλλον και έχει ιδιαίτερη σχέση με τον κόσμο της ομάδας, αλλά και τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Το επόμενο διάστημα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το μέλλον του στο Βέλγιο και τότε θα ανοίξει εκ νέου η κουβέντα για επιστροφή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments