Τεχνολογία

Gmail πρόβλημα: Για ποιους χρήστες έπεσε ξανά το email της Google

Gmail πρόβλημα: Για ποιους χρήστες έπεσε ξανά το email της Google
Gmail πρόβλημα: Η πλατφόρμα των βίντεο δεν φόρτωνε και έβγαζε το μήνυμα «something went wrong».

Τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου YouTube, Gmail και Google Drive τέθηκαν εκτός λειτουργίας για χιλιάδες χρήστες στον κόσμο καθώς υπηρεσίες της Alphabet Inc, όπως οι ανωτέρω είχαν «πέσει» για χιλιάδες χρήστες στον κόσμο.

Η πλατφόρμα των βίντεο δεν φόρτωνε και έβγαζε το μήνυμα «something went wrong…». Σύμφωνα με το website DownDetector, περισσότεροι από 12.000 χρήστες του YouTube είχαν επηρεασθεί σε διάφορες περιοχές του κόσμου, όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, η Βρετανία και η Ινδία.

«Γνωρίζουμε ότι πολλοί από εσάς συναντάτε προβλήματα με την πρόσβαση στο YouTube αυτήν την στιγμή. Η ομάδα μας το γνωρίζει και το φροντίζει. Θα σας ενημερώσουμε μόλις έχουμε περισσότερα νέα», έγραψε στο Twitter η εταιρεία. Και πράγματι λίγο αργότερα όλες οι υπηρεσίες επανήλθαν.

Όμως, φαίνεται πως δεν συνέβη για όλους το ίδιο καθώς μια μέρα μετά την αποκατάσταση των υπηρεσιών της Google για συνδεδεμένους λογαριασμούς, τα προβλήματα επανήλθαν το βράδυ της Τρίτης για «ένα σημαντικό αριθμό» Gmail χρηστών.

Όπως ανέφερε η εταιρεία στη status page της, οι χρήστες είχαν μεν πρόσβαση στο ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο αλλά συναντούσαν αρκετά errors και άλλες μη αναμενόμενες συμπεριφορές. Πολλοί χρήστες μάλιστα, που έστειλαν email σε διευθύνσεις που καταλήγουν σε «@gmail.com», συνάντησαν το μήνυμα πως «ο λογαριασμός που επιχειρήσατε να στείλετε email δεν υπάρχει».

Μαζί με το Gmail αντιμετώπισε προβλήματα και η cloud gaming υπηρεσία της Google, το Stadia, χωρίς να διευκρινίζεται αν συνδέονται τα δύο προβλήματα. Τρεις ώρες περίπου μετά την πρώτη ανακοίνωση της Google, το πρόβλημα λύθηκε και η λειτουργία του Gmail επέστρεψε στο κανονικό.

«Ζητάμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία και σας ευχαριστούμε για την υπομονή σας και τη συνεχή υποστήριξη. Να είστε σίγουροι πως η αξιοπιστία του συστήματος είναι κορυφαία προτεραιότητα για την Google και κάνουμε συνεχείς βελτιώσεις για να κάνουμε τα συστήματά μας καλύτερα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments