Lifestyle

Κιάρα Μαρκέζη Instagram: Μοιράζει εγκεφαλικά με αυτή της τη φωτογραφία

Κιάρα Μαρκέζη Instagram: Μοιράζει εγκεφαλικά με αυτή της τη φωτογραφία
Κιάρα Μαρκέζη Instagram: Η ανάρτησή της μάζεψε χιλιάδες σχόλια σε λίγες ώρες.

Μπορεί να μην είναι στην τηλεόραση αυτή τη στιγμή αλλά η όμορφη εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου, Κιάρα Μαρκέζη, είναι πολύ ενεργή στα social media και φροντίζει να κρατά επαφή με τους παραπάνω από τριάντα χιλιάδες followers της.

Η γοητευτική νεαρή κοπέλα συστήθηκε στο ευρύ τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο παιχνίδι μόδας του ΣΚΑΙ, το My Style Rocks. Η Κιάρα Μαρκέζη έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στην Αθήνα. Η μητέρα της είναι η φωτογράφος μοντέλων Μαρία Μαρκέζη, ενώ ο πατέρας της είναι ο Αλέξανδρος Τσοχατζόπουλος, γιος του Άκη.

Οι γονείς της χώρισαν όταν εκείνη ήταν ενός έτους. Ο πατέρας της ξαναπαντρεύτηκε και έχει δημιουργήσει νέα οικογένεια. Αν και έχει μεγάλη αδυναμία στον παππού της, έχει κρατήσει το επώνυμο της μητέρας της γιατί δεν θέλει να την ταυτίζουν μαζί του. Άρχισε να ασχολείται με τον χώρο του μόντελινγκ από 14 ετών.

Λόγω των γνωριμιών της μητέρας της έχει συνεργαστεί με πολλούς γνωστούς σχεδιαστές ενώ έχει συμμετάσχει και σε πολλές επιδείξεις και φωτογραφήσεις. Μετά το σχολείο ξεκίνησε να σπουδάσει υποκριτική, αλλά σταμάτησε γιατί κατάλαβε ότι δεν της ταιριάζει. Πλέον έχει καταλήξει ότι θέλει να σπουδάσει styling και να γίνει fashion blogger.

Στο βίντεο με την παρουσίαση της είχε πει ότι «παράλληλα ασχολούμαι με τα social media. Έχω έναν λογαριασμό στο Instagram ο οποίος έχει χιλιάδες followers και μου αρέσει να ανεβάζω φωτογραφίες και φωτογραφήσεις με τα διάφορα outfit που φτιάχνω. Αν και προέρχομαι από μια πολιτική οικογένεια με μεγάλη ιστορία καθώς είμαι εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου, δεν θέλω να ασχοληθώ με την πολιτική. Θέλω να ασχοληθώ με τη μόδα και με το στιλ».

Και οι δύο παραπάνω φωτογραφίες είναι από το προσωπικό και επίσημο προφίλ της στο Instagram καταφέρνοντας να συγκεντρώσει πάνω από έξι χιλιάδες likes μέσα σε λίγες ημέρες. Και αυτό δείχνει πόσο αγαπητή ήταν αυτή η ανάρτησή της, ενώ θα μπορούσε να πει κανείς πως είναι η πιο πετυχημένη της- μέχρι στιγμής- δημοσίευση με τους ακολούθους της να εκφράζουν τον θαυμασμό τους στο πρόσωπό της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments