Αθλητισμός

Ανσαριφάρντ ΑΕΚ: «Χαλάστηκε» που βγήκε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

Ανσαριφάρντ ΑΕΚ: «Χαλάστηκε» που βγήκε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό
Ανσαριφάρντ ΑΕΚ: Ως γνωστόν, κανένας ποδοσφαιριστής δεν θέλει να γίνεται αλλαγή. Γιατί ο Καρέρα έβγαλε τον Καρίμ στο ντέρμπι με τους «ερυθρόλευκους».

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ είναι ένας επιθετικός που έχει πλέον πολλές παραστάσεις από την Ελλάδα. Οι οπαδοί τον ξέρουν, αλλά ο ίδιος φαίνεται ότι ήθελε να δείξει παραπάνω πράγματα στο πρόσφατο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό. Ο Μάσιμο Καρέρα τον έκανε αλλαγή στον συγκεκριμένο αγώνα, με αποτέλεσμα ο Ιρανός να δυσανασχετήσει.

Στο θέμα της αλλαγής του με τον Νέλσον Ολιβέιρα αναφέρεται η Live Sport. Η καθημερινή αθλητική εφημερίδα γράφει: «Ο Μάσιμο Καρέρα έβγαλε στο ημίχρονο του ντέρμπι τον Ανσαριφάρντ και έριξε στο ματς τον Ολιβέιρα. Θεώρησε ότι ο Ιρανός δεν πιέζει όσο θα έπρεπε τα αντίπαλα στόπερ, που σε πολλές φάσεις «έδωσαν δικαιώματα», και δεν πρόσφερε δύναμη στις διεκδικήσεις. Ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ χαλάστηκε αρκετά από την αντικατάστασή του για δύο λόγους. Πρώτον, επειδή κανένας δεν θέλει να γίνεται αλλαγή. Δεύτερο και σπουδαιότερο, γιατί ήθελε να αποδείξει στους… απέναντι ότι κακώς τον έδιωξαν. Με ένα γκολ μάλιστα θα έμπαινε περισσότερο στην καρδιά του κόσμου της ΑΕΚ. Το πόσο πολύ τον πείραξε η αλλαγή, θα φανεί στα προσεχώς…».

Ο Ανσαριφάρντ φέτος έχει 10 συμμετοχές και 6 γκολ στο πρωτάθλημα της Super League (ένας παραπάνω από ικανοποιητικός απολογισμός), ενώ στα ματς στην Ευρώπη είχε 8 συμμετοχές και 1 γκολ.

Εν τω μεταξύ, το απόγευμα της Πέμπτης (17/12) ξεκίνησαν οι εργασίες αντικατάστασης του αγωνιστικού χώρου του ΟΑΚΑ έπειτα από πρωτοβουλία της ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έδωσε εντολή να ξεκινήσουν άμεσα τα έργα. Η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του ΟΑΚΑ ήταν τραγική, κάτι που φάνηκε και στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό.

Συνεργεία βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ και άρχισαν να ξηλώνουν τον αγωνιστικό χώρο. Να υπενθυμίσουμε ότι η ΑΕΚ θα χρησιμοποιήσει το γήπεδο της Ριζούπολης για την αναμέτρηση με τον Βόλο την προσεχή Δευτέρα (21/12).

Μάλιστα, η ΑΕΚ έχει κυκλοφορήσει και έκτακτη ανακοίνωση για το πώς θα καλυφθεί το παιχνίδι. Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η Διεύθυνση Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία της υποβολής αιτημάτων διαπίστευσης για την αναμέτρηση ΑΕΚ – Βόλος ΝΠΣ, την προσεχή Δευτέρα, στο γήπεδο της Ριζούπολης (19.30). Δεν θα γίνει, πλέον, δεκτό κανένα νέο αίτημα.

Οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που θα εργαστούν για την αναμέτρηση, θα εισέλθουν στο γήπεδο αποκλειστικά από την θύρα των δημοσιογραφικών (από την πλευρά του κλειστού γυμναστηρίου) με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας. Για την είσοδό τους θα πρέπει να συμπληρώνουν τα στοιχεία τους σε ειδική φόρμα και να φέρουν μαζί τους συμπληρωμένο το «Δελτίο καταγραφής για την ασφαλή είσοδο σε αθλητική εγκατάσταση».

Στη συνέχεια οι φωτορεπόρτερ θα μεταβαίνουν στον αγωνιστικό χώρο (θα έχουν πρόσβαση μόνο στις πλευρές πίσω από τα δύο τέρματα) και οι δημοσιογράφοι από τη σκάλα στα μπουθ, όπου θα τηρηθούν αυστηρά οι αποστάσεις που ορίζει το πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων. Απαραίτητη για την παρουσία όλων εντός της αθλητικής εγκατάστασης είναι η χρήση προστατευτικής μάσκας.

Υπενθυμίζουμε ότι τόσο η αίθουσα Τύπου όσο και η Μικτή Ζώνη δεν θα λειτουργήσουν. Ως εκ τούτου, δεν έχει εγκριθεί διαπίστευση και δεν θα έχει δικαίωμα εισόδου στην εγκατάσταση άλλο τηλεοπτικό συνεργείο πλην της NOVA που έχει τα δικαιώματα μετάδοσης, ενώ από το πρωτόκολλο απαγορεύεται αυστηρά η προσπάθεια λειτουργίας… άτυπης Μικτής Ζώνης εξωτερικά του γηπέδου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments