Αθλητισμός

Αντρίγια Ζίβκοβιτς ΠΑΟΚ: Τι ισχύει με τη συμφωνία

Αντρίγια Ζίβκοβιτς ΠΑΟΚ: Τι ισχύει με τη συμφωνία
Αντρίγια Ζίβκοβιτς ΠΑΟΚ: Θέληση υπάρχει και από τις δύο πλευρές, αλλά ακόμα οι υπογραφές δεν έχουν πέσει.

Τα δημοσιεύματα από την Σερβία αναπαράχθηκαν από τον ελληνικό τύπο και το νέο ότι ο Ζίβκοβιτς μένει στην Τούμπα έκανε τον γύρο του διαδικτύου. Μάλιστα τα σερβικά ΜΜΕ έκαναν λόγο για τελειωμένη υπόθεση καθώς ανέφεραν ότι έχουν πέσει και οι υπογραφές.

Ωστόσο όπως αναφέρει το Paok24.com, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Φυσικά ο Ζίβκοβιτς είναι στα σχέδια του ΠΑΟΚ, καθώς ο «δικέφαλος» είναι πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση του Σέρβου ποδοσφαιριστή. Αλλά η συμφωνία δεν έχει κλείσει τυπικά. Τουλάχιστόν μέχρι τώρα. Στα σχέδια του ΠΑΟΚ είναι να επεκτείνει το συμβόλαιο συνεργασίας με τον Σέρβο ποδοσφαιριστή.

Ωστόσο, αυτό που πρέπει να γίνει σαφές είναι ότι τη δεδομένη στιγμή δεν υπάρχει κάτι πιο προχωρημένο όσον αφορά το θέμα.

Τι λέει ο συνονόματος

Πρόσφατα, ο… συνονόματος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Ζίβκο Ζίβκοβιτς, μίλησε στην πατρίδα του για την παρουσία του Αντρίγια στην Τούμπα. Ο Ζίβκο, που βρίσκεται εδώ και χρόνια στην Ελλάδα μίλησε για την προσαρμογή του συνονόματου του στην Τούμπα, πλέκοντάς του το εγκώμιο.

Αναλυτικά όσα είπε: “Είμαστε συμπατριώτες, είμαστε πάντα μαζί και ενθαρρύνουμε ο ένας τον άλλον. Ο Αντρίγια είναι ένας παίκτης που θα ανέβαζε το επίπεδο κάθε ομάδας, όλοι τον υποδέχθηκαν με καλό τρόπο και πραγματικά σημαίνει πολλά για εμάς. Η μοίρα τον έφερε να πετυχαίνει το καθοριστικό γκολ στα προκριματικά του Champions League κόντρα στην Μπενφίκα, στην οποία πέρασε πολλά χρόνια. Στη συνέχεια πέτυχε σημαντικά γκολ τόσο στo Europa League, όσο και στο πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ έχει πολλούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές και ο Αντρίγια είναι ένας από αυτούς. Του αρέσει το περιβάλλον της ομάδας και αυτό του επιτρέπει να παρουσιάζει την εξαιρετική ποιότητα του”.

Σε άλλα νέα της ομάδας φαίνεται πως ανοίγει θέμα με την επιστροφή του Λάμπρου

Την ίδια ώρα φαίνεται ότι ανοίγει περίπτωση επιστροφής του Λάζαρου Λάμπρου στην Τούμπα. Όπως αναφέρει το metrosport.gr, τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα περίμενε στην Ολλανδία ο Λάζαρος Λάμπρου, καθώς έχει καταγράψει μόλις οκτώ συμμετοχές με τη φανέλα της Τβέντε στην Eredivisie.

Ο προπονητής της ομάδας, Ρον Τζανς, σε πρόσφατες δηλώσεις του ανέφερε πως είναι στο χέρι του ποδοσφαιριστή αν θα παραμείνει στον σύλλογο. Δηλαδή, αν θέλει να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, μπορεί να το κάνει αφού αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από τους «ασπρόμαυρους». Ο «Δικέφαλος» έχει πρόβλημα στη θέση των εξτρέμ και δεν αποκλείεται ο 23χρονος να επιστρέψει στην Τούμπα. Να σημειώσουμε ότι ο Πάμπλο Γκαρσία είναι αυτός που θα αποφασίσει αν θα φορέσει τα ασπρόμαυρα του ΠΑΟΚ ο Λάμπρου, ο οποίος έχει στη διάθεσή του του άλλες δυο προτάσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments