Αθλητισμός

Παναιτωλικός Απόλλων Σμύρνης: 0-1

Παναιτωλικός Απόλλων Σμύρνης: 0-1
Παναιτωλικός Απόλλων Σμύρνης: Οι δύο ελληνικές ομάδες έψαξαν στο Αγρίνιο το «τρίποντο» που θα τους απομακρύνει από τις τελευταίες θέσεις.

Ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε του Παναιτωλικού στο ματς που είχαν το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Super League, δίνοντας συνέχεια στην πολύ καλή παρουσία του στο πρωτάθλημα και επικρατώντας με γκολ του Μαρκ Φερνάντεθ.

Οι δύο ελληνικές ομάδες έψαξαν στο Αγρίνιο το «τρίποντο» που θα τους απομακρύνει από τις τελευταίες θέσεις αν και τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Ηράκλειο, με τον ανεβασμένο ΟΦΗ να υποδέχεται το δεύτερο στη βαθμολογία Άρη. Πάντως, το πρώτο ημίχρονο είχε ρυθμό αλλά όχι και φάσεις, με τα δυνατά μαρκαρίσματα να είναι αρκετά σε αυτό το διάστημα.

Με ένα κρίσιμο εντός έδρας παιχνίδι, απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, ολοκλήρωσε σήμερα Σάββατο ο Παναιτωλικός τις υποχρεώσεις του στον πρώτο γύρο της Super League. Η ομάδα του Αγρινίου ήθελε τη νίκη για να ξεπεράσει στη βαθμολογία την «ελαφρά ταξιαρχία» και να απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού, ώστε να συνεχίσει με μεγαλύτερη αισιοδοξία τις προσπάθειές της στο πρωτάθλημα.

Η προετοιμασία του Παναιτωλικού ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί και στη συνέχεια ο Τραϊανός Δέλλας ανακοίνωσε την αποστολή, από την οποία απουσίαζαν ο τιμωρημένος Τζανακάκης, οι τραυματίες Ματσόλα, Καρασαλίδης και Μαλής και ο ανέτοιμος Ντάλσιο. Στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού βρέθηκαν λοιπόν, οι εξής: Κνετ, Μεντίνα, Βάντερσον, Αρσούρα, Ταχάρ, Μάζουρεκ, Αζάντι, Ντίας, Αριγίμπι, Ντουάρτε, Άλβαρες, Περέιρα, Μελίσσας, Σκιαδάς, Βέργος, Μεντόσα, Τσιγγάρας, Λιάβας, Κωνσταντόπουλος και Γιάκολις.

Θυμίζουμε πως ισόπαλο χωρίς τέρματα είχε λήξει το παιχνίδι του Βόλου με τον Παναιτωλικό στο Πανθεσσαλικό Στάδιο για την 12η αγωνιστική της Super League, αφού οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα. Η ομάδα του Αγρινίου αγωνίστηκε από το 28ο λεπτό με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε ο Τζανακάκης με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής της Super League:

Σάββατο 19 Δεκεμβρίου

  • 17:15 Γήπεδο Παναιτωλικού, Παναιτωλικός – Απόλλων Σμύρνης (NS1)
  • 19:30 «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης», ΟΦΗ – Άρης (NS2)

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου

  • 15:00 Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», Ολυμπιακός – Λάρισα (NS1)
  • 17:15 Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου, Ατρόμητος – Λαμία (NS2)
  • 19:30 Γήπεδο Τούμπας, ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός (NS1)

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου

  • 17:15 Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «Οι Ζωσιμάδες», ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης (NS2)
  • 19:30 «Γεώργιος Καμάρας», ΑΕΚ – ΝΠΣ Βόλος (NS1)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments