Αθλητισμός

Ολυμπιακός μεταγραφές: Αυτούς τους παίκτες θέλει ο Μαρτίνς

Ολυμπιακός μεταγραφές: Αυτούς τους παίκτες θέλει ο Μαρτίνς
Ολυμπιακός μεταγραφές: Ο Ιανουάριος πλησιάζει.

Με το ματς κόντρα στην ΑΕΛ ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού για το 2020 και αυτό σημαίνει πως οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να κοιτάξουν το τι μέλλει γενέσθαι τον ερχόμενο μήνα.

Το σίγουρο είναι πως για την ομάδα του Πειραιά αυτή τη στιγμή προτεραιότητα είχε η νίκη στην αναμέτρηση με τους «βυσσινί» και αφού αυτό επετεύχθη, στο λιμάνι έχουν τις κεραίες τους ανοικτές όσο αφορά στις μεταγραφές που θα γίνουν τον Ιανουάριο.

Όπως είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, στον Ολυμπιακό αρέσουν τρεις περιπτώσεις από το ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτές είναι του δεξιού μπακ του ΟΦΗ, Αμπντούλ Ουές, του επιθετικού του Βόλου Τάσου Δουβίκα και του μεσοεπιθετικού της ΑΕΛ Δημήτρη Πινακά.

Οι τρεις προαναφερθέντες εξετάζονται κάθε αγωνιστική από τον Πορτογάλο τεχνικό, σύμφωνα με τις πληροφορίες από τη LIVESPORT. Άλλωστε εκείνος είναι που θα αποφασίσει εάν θα κινηθεί ο Ολυμπιακός για την απόκτησή τους είτε τον προσεχή Ιανουάριο είτε το ερχόμενο καλοκαίρι.

Πάντως, ο Ολυμπιακός ήταν η ομάδα που έκανε τις περισσότερες και πιο δυνατές κινήσεις το καλοκαίρι, αλλά αν χρειαστεί θα το επαναλάβει τον Γενάρη. Είναι γεγονός ότι οι αρμόδιοι κινήθηκαν πιο πολύ και πιο έντονα από κάθε άλλη ομάδα για να ενισχυθεί η ομάδα λόγω και των αποχωρήσεων βασικών στελεχών, αλλά και λόγω της παρουσίας στο Champions League.

Το θέμα είναι ότι οι δύσκολες και διαδοχικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού ως τώρα μέσα σε ένα πολύ στενό πλαίσιο, δεν επέτρεψαν «υπομονή», ούτε και πολλές ευκαιρίες, σύμφωνα με το sport24. Όποιος μπήκε και ανταποκρίθηκε άμεσα, έμεινε στο πλάνο. Όποιος έδειξε ότι θέλει χρόνο, βγήκε από την εξίσωση ή έμεινε με πολύ περιορισμένο ρόλο.

Ήταν λογικό να συμβεί κάτι τέτοιο, αφού ακόμα και τα ματς του ομίλου στο Champions League έγιναν back to back, από εβδομάδα σε εβδομάδα, με ενδιάμεσους σταθμούς τα ματς του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός έχει τρεις πολύπειρους παίκτες στο ρόστερ του, οι οποίοι όμως, χρειάζονται διαχείριση καθώς δεν μπορούν να παίζουν σερί ο Βαλμπουενά και οι δύο μπακ που ήρθαν το καλοκαίρι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments