Διεθνή

Βρετανία: 39.237 κρούσματα και 744 νέοι θάνατοι

Βρετανία: 39.237 κρούσματα και 744 νέοι θάνατοι
Βρετανία: Χθες, η Βρετανία ανακοίνωσε 36.804 ημερήσια κρούσματα COVID-19 και 691 θανάτους, ενώ ο υπουργός Υγείας της χώρας ανακοίνωσε την επέκταση της καραντίνας και σε άλλες περιοχές της Αγγλίας.

Οι υγειονομικές αρχές στη Βρετανία ανακοίνωσαν ρεκόρ 39.237 νέων ημερήσιων κρουσμάτων και 744 νέους θανάτους από τον κορωνοϊό που καταγράφηκαν εντός διαστήματος 28 ημερών από το θετικό αποτέλεσμα διαγνωστικού τεστ.

Χθες, η Βρετανία ανακοίνωσε 36.804 ημερήσια κρούσματα COVID-19 και 691 θανάτους, ενώ ο υπουργός Υγείας της χώρας ανακοίνωσε την επέκταση της καραντίνας και σε άλλες περιοχές της Αγγλίας. Την ίδια ώρα, έντονη ανησυχία επικρατεί στη Βρετανία, καθώς, σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας, εντοπίστηκε και δεύτερη μετάλλαξη του κορωνοϊού. «Αυτά είναι νέα που κανείς δεν θέλει να μεταφέρει», δήλωσε ο Ματ Χάνκοκ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Ο Χάνκοκ ανακοίνωσε ότι εντοπίστηκε δεύτερη μετάλλαξη κορωνοϊού σε δύο υποθέσεις μέχρι στιγμής. Οπως είπε, πρόκειται για επαφές κρουσμάτων που ταξίδεψαν από τη Νότια Αφρική τις τελευταίες εβδομάδες. Με περισσότερους από 68.000 νεκρούς από την πανδημία, η Βρετανία είναι μια από τις σκληρότερα πληγείσες χώρες στην Ευρώπη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments