Αθλητισμός

Νινούα ΠΑΟΚ: Τον θέλει δανεικό η Ανόρθωση

Νινούα ΠΑΟΚ: Τον θέλει δανεικό η Ανόρθωση
Νινούα ΠΑΟΚ: Η κυπριακή ομάδα έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια θέλει η Ανόρθωση να πάρει τον Νίκα Νινούα ως δανεικό από τον ΠΑΟΚ. Η κυπριακή ομάδα έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της για τον Γεωργιανό χαφ του «Δικέφαλου» και περιμένει την απάντησή του στο αίτημά της.

Όπως αναφέρει το sdna.gr, ο 20χρονος ποδοσφαιριστής αποτελεί εισήγηση του Τιμούρ Κετσπάγια, που τον γνωρίζει πολύ καλά και οι ιθύνοντες της Ανόρθωσης έχουν καταθέσει πρόταση στον ΠΑΟΚ για τον δανεισμό του νεαρού ποδοσφαιριστή μέχρι το τέλος της σεζόν.

Οι άνθρωποι της Ανόρθωσης περιμένουν την απάντηση του ΠΑΟΚ για τον συμπατριώτη του παλιού παίκτη της ΑΕΚ, με τους Κύπριους να έχουν κάνει προεργασία και για άλλους παίκτες που αγωνίζονται στον χώρο του κέντρου, δεδομένης της επιθυμίας του Κετσπάγια για ενίσχυση στον άξονα.

Έτσι μένει να φανεί τις επόμενες ημέρες η κατάληξη που θα έχουν οι διαπραγματεύσεις του ΠΑΟΚ με την Ανόρθωση για τον δανεισμό του νεαρού χαφ, που την φετινή σεζόν έχει καταγράψει πέντε συμμετοχές και ένα γκολ με την φανέλα της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Εν τω μεταξύ, πληθαίνουν τα μεταγραφικά σενάρια για τον Αντόνιο Τσόλακ που δεν έχει ικανοποιήσει με τη μέχρι στιγμής παρουσία του στον ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα narod.hr, η Όσιγιεκ εμφανίζεται να ενδιαφέρεται για τον 27χρονο επιθετικό. Η κροατική ιστοσελίδα σημειώνει ότι η Όσιγιεκ προσπάθησε να αποκτήσει τον πολύπειρο Μάριο Μάντζουκιτς αλλά o προπονητής της, Νέναντ Μπιέλιτσα και ο ατζέντης Ιβάν Τσβέτκοβιτς διέψευσαν αυτό το ενδεχόμενο.

Αντίθετα, αναφέρουν ότι ο Τσόλακ θα μπορούσε να έρθει ως δανεικός στην κροατική ομάδα από τον ΠΑΟΚ. Δεν είναι το πρώτο δημοσίευμα που μιλάει για ενδιαφέρον κροατικής ομάδας για τον φορ του «Δικέφαλου». Πριν μια εβδομάδα άλλα δημοσιεύματα από την Κροατία σημείωναν πως ο Αντόνιο Τσόλακ βρίσκεται στα «ραντάρ» της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η οποία θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον επιθετικό του ΠΑΟΚ και αναμένεται να καταθέσει πρόταση δανεισμού τον Ιανουάριο.

Όπως φαίνεται, ομάδες από τα Βαλκάνια και την Κύπρο παρακολουθούν τις εξελίξεις στον «Δικέφαλο» και «χτυπούν» παίκτες του ρόστερ του Πάμπλο Γκαρσία που δεν είναι στη βασική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments