Video

Έφη Σαρρή: Το απίστευτο περιστατικό με τον Ντόναλντ Τραμπ

Έφη Σαρρή: Το απίστευτο περιστατικό με τον Ντόναλντ Τραμπ
Έφη Σαρρή: Οι δύο τους γνωρίστηκαν στην Ελβετία.

Τους τελευταίους δύο με τρεις μήνες η λαϊκή τραγουδίστρια Έφη Σαρρή όλο και περισσότερο αναφέρεται στον επιχειρηματία και πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, Ντόναλντ Τραμπ.

Η τραγουδίστρια, μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τον Ντόναλντ Τραμπ. «Στην Ελβετία γνώρισα τον Ντόναλντ Τραμπ, βρεθήκαμε σε κοινή παρέα και μου ζήτησε να πάω να τον… ανάψω, να ανάψω τα λαμπάκια στον πύργο του. Του στέλνω μηνύματα και μου απαντάει».

Επίσης, μιλώντας για το όνειρο της ζωής της, η Έφη Σαρρή εξήγησε πως αυτό είναι το εξής: «Το όνειρο της ζωής μου είναι να αφήσω την περιουσία μου σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη» ενώ όπως αποκάλυψε, «το μεγαλύτερο ποσό που μου έχουν δώσει για να τραγουδήσω για ένα βράδυ ήταν 30.000 ευρώ».

Όσο για το αν θα υιοθετούσε ποτέ η Έφη Σαρρή ένα παιδί, απάντησε το εξής: «Όχι, δεν θα υιοθετούσα παιδί γιατί το παιδάκι δεν είναι κουκλάκι. Φοβάμαι, ότι κάποια στιγμή δεν θα μπορούσα να το φροντίσω».

Στη συνέχεια προσέθεσε: «Θα ήθελα να κάνω περισσότερα ταξίδια, αλλά δεν μπορώ γιατί φοβάμαι τα αεροπλάνα. Όταν πήγα στο Λονδίνο έμεινα τρεις μήνες γιατί φοβόμουν να μπω στο αεροπλάνο να γυρίσω».

Ακολουθεί το βίντεο με όλα όσα είπε η Έφη Σαρρή:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments