Lifestyle

Μάριος Αθανασίου: Δεν ήταν επιλογή του γιου μου να μείνει μαζί μου – Οι γονείς αποφασίζουν για τα παιδιά

Μάριος Αθανασίου: Δεν ήταν επιλογή του γιου μου να μείνει μαζί μου – Οι γονείς αποφασίζουν για τα παιδιά
Μάριος Αθανασίου: Μίλησε για την εμπειρία του ως πατέρας και την συμβίωση στην οικογένεια με τρία παιδιά.

Ο Μάριος Αθανασίου στην εκπομπή της ΕΡΤ «Μαμά… δες», μίλησε για την εμπειρία του ως πατέρας τριών παιδιών και την συμβίωση της οικογένειας. Αναφέρθηκε στην επιλογή να μείνει μαζί του ο γιος του Αλέξανδρος από τη σχέση του με τη Μαρία Σολωμού.

Μιλώντας για τον  τον δεκαπεντάχρονο γιο του Αλέξανδρο, ο ηθοποιός θέλησε να δώσει τη δική του εξήγηση για τους λόγους που ο γιος του ήρθε να μείνει μαζί του, και με τη νέα του οικογένεια, πριν από δύο χρόνια, ήταν δεκατριών.

«Δεν ήταν απόφαση του Αλέξανδρου να έρθει να μείνει με εμάς. Πιστεύω ότι είναι καλύτερος τρόπος να έρθει πιο κοντά με την οικογένειά του, επειδή έχει αδελφές δηλαδή, να μην τις βλέπει μόνο το Σαββατοκύριακο. Έγινε μια συζήτηση με τον Αλέξανδρο για να μπορέσουμε να συνεννοηθούμε και να μπορέσω να του εξηγήσω τι είναι αυτό που έχω στο μυαλό μου και κάπως έτσι το πήγαμε. Δεν είναι δηλαδή επιλογή του παιδιού και τρέχουμε όλοι 5 άνθρωποι και την ακολουθούμε».

Τι είχε πει ο ηθοποιός στη Φαίη Σκορδά

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μάριος Αθανασίου μιλάει για τον γιο του το τελευταίο διάστημα. Έχει μιλήσει και στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 στη Φαίη Σκορδά, η οποία θέλησε να μάθει πως είναι η καθημερινότητα του ηθοποιού με τρία παιδιά, έναν γιο δεκαπέντε στα δεκαέξι και δύο κόρες τριών και έξι χρονών.

Τότε, αφορμή για την ερώτηση ήταν μια συνέντευξη της Μαρίας Σολωμού, μητέρας του Αλέξανδρου, η οποία είχε πει ότι υπήρχε μια «περίπου» συμφωνία με τον Μάριο Αθανασίου από τότε που το ζευγάρι ακολούθησε χωριστούς δρόμους σε σχέση με την ανατροφή του γιου τους, όταν εκείνος θα έμπαινε στην εφηβεία.

Στις αρχές του 2004, ο Μάριος Αθανασίου ξεκίνησε τη σχέση του με την ηθοποιό Μαρία Σολωμού, με την οποία γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς Απόσταση αναπνοής. Το 2005 ήρθε στον κόσμο ο γιος τους, Αλέξανδρος Αθανασίου. Το ζευγάρι χώρισε το 2009.

Από το 2011 μέχρι σήμερα είναι ζευγάρι με την φωτογράφο Μάρθα Αμαξοπούλου. Τον Οκτώβριο του 2014, ήρθε στον κόσμο η πρώτη τους κόρη ενώ τον Ιούλιο του 2017 απέκτησαν μία ακόμη κόρη. Παρόλο που έχει κάνει μακροχρόνιες σχέσης και παιδιά δηλώνει κατά του γάμου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments