Lifestyle

Όταν ο Νίκος Χατζηνικολάου και ο Γιώργος Τράγκας τα σπάσανε στον αέρα του Real FM – Βαριές κουβέντες

Όταν ο Νίκος Χατζηνικολάου και ο Γιώργος Τράγκας τα σπάσανε στον αέρα του Real FM – Βαριές κουβέντες
Χατζηνικολάου Τράγκας: Όλα ξεκίνησαν μετά τη σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσε on air ο Γιώργος Τράγκας κατά του νεοεκλεγέντα- τότε- προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Τόσο ο Νίκος Χατζηνικολάου όσο και ο Γιώργος Τράγκας είναι από τους Έλληνες δημοσιογράφους που δεν «μασούν» τα λόγια τους και δεν διστάζουν να επιχειρηματολογήσουν προτάσσοντας τη γνώμη τους. Μάλιστα, οι δύο τους, πριν από μερικά χρόνια, είχαν και μια… κόντρα.

Όλα ξεκίνησαν μετά τη σφοδρή επίθεση που εξαπέλυσε on air ο Γιώργος Τράγκας κατά του νεοεκλεγέντα- τότε- προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, σχολιάζοντας με «δηλητηριώδη» τρόπο και εξαπολύοντας υπονοούμενα κατά (και) του Νίκου Χατζηνικολάου, κάνοντας αναφορές για το μέλλον του στον Real FM και το συμβόλαιό του που αν θέλει το «σπάει».

Παράλληλα, άφησε να πλανάται στον αέρα πως έχει δελεαστική πρόταση και από αλλού, ενώ… ειρωνεύτηκε και την εκπομπή του γνωστού παρουσιαστή ειδήσεων. Μάλιστα, αυτό έκανε «έξω φρενών» τον Νίκο Χατζηνικολάου, σύμφωνα με το enimerosi24, καθώς θεώρησε πως ο κος Τράγκας «ξέφυγε» και αντί να καταθέτει τη γνώμη του για τις πολιτικές εξελίξεις, επιτίθεται πλέον προσωπικά στον ίδιο, παρά τη φιλία και τη συνεργασία που έχουν.

Άλλωστε, σήκωσε το… γάντι λίγα λεπτά αργότερα και είπε στον αέρα ότι δεν θα απαντήσει επί της ουσίας στα όσα είπε ο συνάδελφός του αλλά ότι νιώθει αδικημένος και πικραμένος επειδή δεν ανέμενε αυτήν την επίθεση από τον φίλο του. Άφησε επίσης υπονοούμενα ότι όλα αυτά συμβαίνουν επειδή ο Γιώργος Τράγκας έχει δεχθεί κάποια δελεαστική πρόταση και προσπαθεί να απεμπλακεί από τον Real, ενώ σχολίασε πως «πρώτη φορά ακούω ότι υπάρχει συμβόλαιο που προβλέπει την αποδέσμευση κάποιου αν βρει περισσότερα λεφτά».

Και αξίζει να τονισθεί πως ο κος Χατζηνικολάου άφησε να εννοηθεί ότι πιθανώς ο Γιώργος Τράγκας το ξεκίνησε όλο αυτό με στόχο να δεχθεί πίεση. «Εγώ δεν φιμώνομαι, καταλαβαίνω όμως τις πιέσεις και χωρίζουμε φιλικά», σχολίασε χαρακτηριστικά. Και όταν άκουσε τον Νίκο Χατζηνικολάου να λέει στον αέρα ότι μπορεί να συνεχίσει να λέει ό,τι θέλει, αποφάσισε να «την πέσει» και στον ίδιο ώστε να «σπάσει το γυαλί».

«Ας φύγουμε από τη μιζέρια, να πάμε στα θέματα που μας απασχολούν». Με αυτή τη φράση, έγινε μια προσπάθεια να ρίξει λίγο τους τόνους, απαντώντας στα μηνύματα των ακροατών για το εν λόγω θέμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments