Αθλητισμός

Σέρχιο Αραούχο Λας Πάλμας: Συνεχίζει και για το υπόλοιπο της σεζόν

Σέρχιο Αραούχο Λας Πάλμας: Συνεχίζει και για το υπόλοιπο της σεζόν
Σέρχιο Αραούχο Λας Πάλμας: Δεν φαίνεται πως τίθεται θέμα αποχώρησής του από την ομάδα των Κανάριων Νήσων.

Στη Λας Πάλμας θα συνεχίσει και για το υπόλοιπο της σεζόν ο Σέρχιο Αραούχο, παρότι ο Αργεντινός επιθετικός φαίνεται να έχει μεταπτώσεις στην απόδοσή του φέτος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από δημοσίευμα της LIVESPORT λοιπόν, δεν φαίνεται πως τίθεται θέμα αποχώρησής του από την ομάδα των Κανάριων Νήσων μέσα στον Γενάρη. Έτσι, μπαίνει τέλος σε οποιαδήποτε μεταγραφικά σενάρια.

Η καριέρα του Σέρχιο Αραούχο μέχρι τώρα

Ο Σέρχιο Εζεκιέλ Αραούχο είναι Αργεντινός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, που ανήκει στην ΑΕΚ Αθηνών. Τον χειμώνα του 2017, δόθηκε δανεικός στην ΑΕΚ Αθηνών, όπου αγωνίστηκε ως επιθετικός. Στις 31 Αυγούστου 2017, δόθηκε και πάλι δανεικός στην Ένωση, αυτή τη φορά για ένα έτος ενώ έχει υπάρξει διεθνής με τις μικρές ομάδες της Εθνικής Αργεντινής.

Να αναφέρουμε πως ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα του στην Μπόκα Τζούνιορς, όπου αγωνίστηκε από το 2009 έως και το 2015, με τις τρεις από τις πέντε συνολικά σεζόν να παίζει δανεικός σε άλλες ομάδες. Εκείνη την περίοδο κατέκτησε τον πρώτο του τίτλο, το 2011, το Πρωτάθλημα Αργεντινής με την Μπόκα Τζούνιορς.

Το 2015, πήρε μεταγραφή στη Λας Πάλμας και το 2018, κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ελλάδος με την ΑΕΚ, με το όνομά του να «παίζει» τα τελευταία χρόνια ανάμεσα σε αυτές τις δύο ποδοσφαιρικές ομάδες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments