Αθλητισμός

Βαθμολογία Super League: Έτσι διαμορφώθηκε ο πίνακας μετά τους αγώνες της Κυριακή 3 Ιανουαρίου

Βαθμολογία Super League: Έτσι διαμορφώθηκε ο πίνακας μετά τους αγώνες της Κυριακή 3 Ιανουαρίου
Βαθμολογία Super League: Παναιτωλικός, Απόλλων Σμύρνης και Ολυμπιακός ήταν οι μεγάλοι νικητές.

Οι αγώνες Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης, Παναιτωλικός – ΟΦΗ, ΑΕΛ – ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννινα – Απόλλων Σμύρνης και Ολυμπιακός – ΑΕΚ διεξήχθησαν την Κυριακή 3 Ιανουαρίου στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Super League.

Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης: 0-0

Ποδαρικό με «λευκή» ισοπαλία για τον ελλιπέστατο λόγω του κορωνοϊού, Παναθηναϊκό και τον Αστέρα Τρίπολης, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 στο γήπεδο της Λεωφόρου στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής. Σε ένα ματς που η έναρξή του οριστικοποιήθηκε δύο ώρες πριν από τη σέντρα, εν αναμονή των αποτελεσμάτων των τελικών τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού που έκαναν οι «πράσινοι», μετά τα τέσσερα κρούσματα σε ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού», που καταγράφηκαν στον αμέσως προηγούμενο έλεγχο.

Παναιτωλικός – ΟΦΗ: 2-1

Ο Παναιτωλικός κατάφερε, με ανατροπή, να πάρει μια σημαντική νίκη επί του ΟΦΗ με 2-1. Η ομάδα της Κρήτης ήταν καλύτερη έως το 60ο λεπτό και προηγήθηκε στο 55ο λεπτό με τον Στάικο, αλλά στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση τους και μολονότι έχασαν πέναλτι (64ο λεπτό Μάζουρεκ), κατάφεραν τελικά να πάρουν τους τρεις βαθμούς με τα γκολ των Μανθάτη (83ο λεπτό) και Λιάβα (85ο λεπτό). Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Νέιρα για τον ΟΦΗ.

ΑΕΛ – ΠΑΟΚ: 1-1

Με ισοπαλία με σκορ 1-1, που δεν αφήνει καμία από τις δύο ομάδες ικανοποιημένη, ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα σε ΑΕΛ και ΠΑΟΚ στο Στάδιο Αλκαζάρ, σε αναμέτρηση για τη Super League. Οι «βυσσινί» προηγήθηκαν με ένα υπέροχο γκολ του Δημήτρη Πινακά και κρατούσαν το «τρίποντο» στα πόδια τους μέχρι το 96ο λεπτό, σημείο που ισοφάρισαν οι φλύαροι φιλοξενούμενοι, χάρη σε πέναλτι του Αντελίνο Βιεϊρίνια.

ΠΑΣ Γιάννινα – Απόλλων Σμύρνης: 1-3

Σε ένα εξαιρετικά βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της βροχής που δε σταμάτησε να πέφτει στα Γιάννινα, ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε με 3-1 του τοπικού ΠΑΣ. Είχε την τύχη με το μέρος της η ομάδα του Γιώργου Παράσχου κι έκανε την ανατροπή απέναντι στον «Άγιαξ της Ηπείρου» που δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου.

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: 3-0

Το καλύτερο δυνατό «ποδαρικό» έκανε στο νέο έτος ο Ολυμπιακός, που με δύο γκολ του κορυφαίου σκόρερ των ελληνικών γηπέδων, Γιουσέφ Ελ Αραμπί κι ένα με πέναλτι του Βαλμπουενά νίκησε 3-0 την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής και άρχισε να παίρνει διαφορά από τους αντιπάλους του στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Ακολουθεί η κατάταξη, όπως διαμορφώθηκε μετά τους σημερινούς αγώνες της Κυριακής:

Το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής στη Super League και η βαθμολογία έχουν ως εξής:

Για την Κυριακή 3 Ιανουαρίου

  • Παναθηναϊκός – Αστέρας Τρίπολης στις 15:00 (το ματς ολοκληρώθηκε)
  • Παναιτωλικός – ΟΦΗ στις 15:00 (το ματς ολοκληρώθηκε)
  • ΑΕΛ – ΠΑΟΚ στις 17:15 (το ματς ολοκληρώθηκε)
  • ΠΑΣ Γιάννινα – Απόλλων Σμύρνης στις 17:15 (το ματς ολοκληρώθηκε)
  • Ολυμπιακός – ΑΕΚ στις 19:30 (το ματς ολοκληρώθηκε)

Για τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου

  • Βόλος – Ατρόμητος στις 17:15
  • Λαμία – Άρης στις 19:30

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments