Αθλητισμός

Αντόνιο Τσόλακ Σταντάρ Λιέγης: Αυξάνονται τα δημοσιεύματα για τον παίκτη του ΠΑΟΚ

Αντόνιο Τσόλακ Σταντάρ Λιέγης: Αυξάνονται τα δημοσιεύματα για τον παίκτη του ΠΑΟΚ
Αντόνιο Τσόλακ Σταντάρ Λιέγης: Όλο και περισσότερα δημοσιεύματα θέλουν τους Βέλγους να έρχονται για τον παίκτη του ΠΑΟΚ

Το περασμένο καλοκαίρι ο Αντόνιο Τσόλακ ήρθε στον ΠΑΟΚ για να δώσει ποιοτικές λύσεις στις θέσεις της επίθεσης. Οι άνθρωποι της ομάδας ήθελαν έναν παίκτη που να έχει το εύκολο γκολ. Ο Κροάτης ήρθε στη χώρα μας με τη φήμη του γκοκτζή, αλλά ακόμα δεν έχει δείξει κάτι τέτοιο. Μάλιστα το γεγονός ότι ο “δικέφαλος του Βορά” έχει ήδη αποκτήσει σέντερ φορ δείχνει ότι τα πράγματα για τον έμπειρο στράικερ δεν είναι καλά.

Τον τελευταίο καιρό έχουν αυξηθεί τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Τσόλακ. Πολλές ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Κροάτη. Ομάδες από τη χώρα του τσεκάρουν την περίπτωσή του, ωστόσο υπάρχει ενδιαφέρον και από το εξωτερικό. Συγκεκριμένα το πιο ζεστό ενδιαφέρον είναι από την Σταντάρ Λιέγης. Στο Βέλγιο γράφουν σε καθημερινή βάση ότι δεν θα αργήσει να έρθει πρόταση προς την πλευρά του ΠΑΟΚ.

Γκόικο Τσίμιροτ: Εκδηλώνει ενδιαφέρον για επιστροφή στον ΠΑΟΚ

Ο Γκόικο Τσίμιροτ θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Η είδηση που κυκλοφορεί στο Βέλγιο θέλει τον 28χρονο χαφ να ζητάει από την Στάνταρ Λιέγης να τον αφήσει να επιλέξει άλλη ομάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες του sfina.gr, ο Τσίμι ρίχνει «γέφυρες» στον ΠΑΟΚ.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο «Τσίμι» έχει επικοινωνήσει τις τελευταίες μέρες με στελέχη της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ αλλά και με πρώην συμπαίκτες του για να διερευνήσει τις προϋποθέσεις για μια πιθανή επαναφορά του στα «ασπρόμαυρα». Ο Βόσνιος δεν είναι αρνητικός να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ ακόμα και με την μορφή δανεισμού από την Σταντάρ Λιέγης και αυτή η υπόθεση αναμένεται να απασχολήσει έντονα τους ανθρώπους του Δικεφάλου.

Ούτως ή άλλως ο Τσίμιροτ παίζει σε μια θέση που «πονάει» ο ΠΑΟΚ και αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή που έχει δύο προτερήματα. Μπορεί να αλλάξει την εικόνα της μεσαίας γραμμής και δεν θα χρειαστεί μεγάλο χρόνο προσαρμογής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments