Αθλητισμός

Κουλούρης ΑΕΚ: Συζητάει με την Τουλούζ για τον Έλληνα φορ η Ένωση

Κουλούρης ΑΕΚ: Συζητάει με την Τουλούζ για τον Έλληνα φορ η Ένωση
Κουλούρης ΑΕΚ: Η Ένωση θέλει να φέρει τον πρώην φορ του ΠΑΟΚ πίσω στην Ελλάδα.

Η ΑΕΚ επιδιώκει να φέρει πίσω στην Ελλάδα τον Ευθύμη Κουλούρη για να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή. Σύμφωνα ό, τι αναφέρουν δημοσιεύματα από τη Γαλλία, η Ένωση βρίσκεται σε συζητήσεις με την Τουλούζ για την απόκτηση του πρώην επιθετικού του ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα με τους Γάλλους, οι «κιτρινόμαυροι» συζητούν την πιθανότητα απόκτησής του είτε με τη μορφή δανεισμού, δίνοντας στην γαλλική ομάδα 300.000 ευρώ, είτε με κανονική μεταγραφή, βγάζοντας από τα ταμεία τους 1 εκατομμύριο ευρώ. Αν ισχύει, κάτι τέτοιο, η ΑΕΚ πραγματικά είναι κοντά στον πρώην επιθετικό του «Δικέφαλου του Βορρά».

Στην ΑΕΚ ανοιχτές παραμένουν ακόμα οι υποθέσεις των Μάρκο Λιβάγια και Νέλσον Ολιβέιρα, οι οποίοι έχουν δεχθεί κρούση για να ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους, χωρίς όμως να υπάρχει συμφωνία με κανέναν από τους δύο, όπως αναφέρει το metrosport.gr. Γι΄αυτό στην «Ένωση» τρέχουν να καλύψουν από τώρα το ενδεχόμενο να μείνει κενή η θέση του κεντρικού επιθετικού.

Στο «κυνήγι» της απόκτησης του, οι Γάλλοι μπλέκουν και τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει ρωτήσει για τον παίκτη χωρίς να έχει κάνει κάποια επίσημη κρούση, καθώς δεν αποτελεί προτεραιότητα η ενισχυση στη γραμμή των επιθετικών.

Τι γίνεται με τον Χνιντ στην ΑΕΚ

Ο μάνατζερ του Νασίμ Χνιντ ασχολείται με το να φέρει πρόταση για τον πελάτη του, πιθανότατα για δανεισμό, όπως αναφέρει το sdna.gr. Όπως άλλωστε είχε πει ο ίδιος σε εκείνη την περιβόητη σειρά των δηλώσεων με τα παράπονα για τον χρόνο συμμετοχής του πελάτη του, υπάρχει ενδιαφέρον για τον κεντρικό αμυντικό της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, όμως, ο μάνατζερ δεν κινείται από μόνος του, αλλά έχει πάρει αυτή τη φορά «πράσινο φως» από την Ένωση, για διερεύνηση των δυνατοτήτων να βρεθεί μια πρόταση. Αυτό είναι πιθανότατα κάτι που συνδέεται και με την περίπτωση να κινηθεί για στόπερ η ΑΕΚ μέσα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Με αυτό το δεδομένο, μην εκπλαγείται αν τις επόμενες μέρες φτάσουν προτάσεις από μάνατζερ παικτών στην Ένωση που αγωνίζονται στο κέντρο της άμυνας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments