Video

8 Λέξεις επεισόδια: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 06/01 – Η Βικτώρια και ο Μιχαήλ παραμένουν τσακωμένοι

8 Λέξεις επεισόδια: Τι θα δούμε σήμερα Τετάρτη 06/01 – Η Βικτώρια και ο Μιχαήλ παραμένουν τσακωμένοι
8 Λέξεις επεισόδια: Ο Φρίξος, μέσω της παρακολούθησης του γκαρσονιού του, καταφέρνει να εντοπίσει τον έναν από τους άντρες που τους έκλεψαν τα κοσμήματα.

Η Έλλη ξεσπαθώνει κατά του Φρίξου που παρερμήνευσε τα λόγια της και την χαστούκισε, ενώ εκείνος προσπαθεί να απολογηθεί. Για ακόμη μια φορά, ο καυγάς καταλήγει σε χωρισμό, ενώ Σπύρος κι Ιφιγένεια προσπαθούν να εξομαλύνουν την κατάσταση. Ο Οδυσσέας αρχίζει να χάνει την ψυχραιμία του καθώς τα συμπτώματα επιμένουν κι αποφασίζει να πάει στην Αθήνα μια ώρα αρχύτερα, προκειμένου να κάνει εξειδικευμένες οφθαλμολογικές εξετάσεις. Η ζήλεια του Μιχαήλ αναγκάζει τη Βικτώρια να του τα πει έξω από τα δόντια.

Ο Σίμος παλεύει να ξανακερδίσει τη Σμαράγδα, αλλά αυτή είναι ανένδοτη. Η υπόθεση του Μάρκου μπαίνει στο αρχείο, αλλά ο Έκτορας αρνείται να τον βοηθήσει με τις μηνύσεις για συκοφαντία που σκέφτεται να κάνει. Ο Αιμίλιος ξεχνάει την επέτειο γάμου του και περνάει μια ακόμα ερωτική νύχτα με την Ελισάβετ, ενώ η Μάγδα τον περιμένει στο σπίτι. Ο Φρίξος εντοπίζει έναν από τους ληστές που τους άρπαξαν τα κοσμήματα.

Ο Φρίξος, μέσω της παρακολούθησης του γκαρσονιού του, καταφέρνει να εντοπίσει τον έναν από τους άντρες που τους έκλεψαν τα κοσμήματα και στη συνέχεια την υπόθεση αναλαμβάνει η αστυνομία που προχωράει σε συλλήψεις και τα κοσμήματα έρχονται πάλι στα χέρια τους. Ο Οδυσσέας, απογοητευμένος και τρομαγμένος με την κατάσταση των ματιών του, φεύγει για Αθήνα, προκειμένου να επισκεφτεί για δεύτερη φορά τον οφθαλμίατρο. Η Βικτώρια και ο Μιχαήλ παραμένουν τσακωμένοι και πλέον δεν μιλάνε ούτε στο τηλέφωνο, αφού κανένας από τους δυο δεν υποχωρεί.

Η ιστορία των «8 Λέξεων»

Ένα πολιτικό θρίλερ με δραματική εξέλιξη και ήρωες που βλέπουν τις ζωές τους να κινούνται σαν μαριονέτες από μοιραία γεγονότα και συγκυρίες. Μια συναρπαστική ιστορία αγάπης γεμάτη διλήμματα, ίντριγκες, μυστικά και αποκαλύψεις. Ένα παθιασμένο ερωτικό τρίγωνο, μια απίστευτη πλεκτάνη που ξεκινάει από το παρελθόν. Μερικοί από τους πρωταγωνιστές είναι οι Ανδρέας Γεωργίου, Ειρήνη Καραγεώργη, Ιάσονας Παπαματθαίου, Πέμη Ζούνη, , Θάλεια Ματίκα, Κούλλης Νικολάου, Ανδρέας Ανδρεόπουλος και Στέφανος Μιχαήλ. Το σενάριο είναι από τη  και η σκηνοθεσία του Ανδρέα Γεωργίου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments