Lifestyle

Ιωάννα Μαλέσκου: Ο καλεσμένος από το παρελθόν που την έκανε να κλάψει στον αέρα

Ιωάννα Μαλέσκου: Ο καλεσμένος από το παρελθόν που την έκανε να κλάψει στον αέρα
Ιωάννα Μαλέσκου: Δάκρυσε από συγκίνηση η όμορφη παρουσιάστρια με τον καλεσμένο - έκπληξη.

Με μια όμορφη έκπληξη κλείνει η πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου για την καλλονή παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ, Ιωάννα Μαλέσκου, καθώς οι συνεργάτες της τής είχαν ετοιμάσει μια πολύ όμορφη έκπληξη.

Η Ιωάννα Μαλέσκου μάλιστα, «πάγωσε» στο άκουσμα το ονόματος του παλιού της συνεργάτη και δεν είναι άλλος από τον τηλεοπτικό σεφ της στην Κρήτη όταν έκανε εκπομπή. Ο λόγος για τον Θέμο Ρήγα στου οποίου την αγκαλιά έπεσε κλαίγοντας.

Λόγω της ημέρας, καθώς είναι η ονομαστική της εορτή σήμερα Πέμπτη 7 Ιανουαρίου, τα γέλια και οι χαρές διακόπηκαν προσωρινά, μετά από μια έκπληξη που της είχαν ετοιμάσει οι συνεργάτες της. Και η έκπληξη αυτή είχε ονοματεπώνυμο: Θέμος Ρήγας.

Μαζί του η Ιωάννα Μαλέσκου μαγείρευε κάθε μεσημέρι στην εκπομπή της στο Κρήτη TV και η παρουσιάστρια φαίνεται δεν είχε ιδέα όταν περπατούσε προς την κουζίνα ποιον άνθρωπο θα συναντούσε. Για αυτό όταν άκουσε το όνομά του «πάγωσε» και έσπευσε να τον πλησιάσει.

Η παρουσιάστρια της μερημεριανής εκπομπής του ΣΚΑΙ «Love It» Ιωάννα Μαλέσκου, όπως ήταν αναμενόμενο, έπεσε στην αγκαλιά του κλαίγοντας και για μερικά λεπτά δεν μπορούσε να πει λέξη. «Ξέρεις πόσο τον αγαπάω;», ψέλλισε. «Σας αγαπάω και σας νοιάζομαι και πάντα θα σας έχω στην καρδιά μου», σχολίασε η παρουσιάστρια αποχαιρετώντας τον γνωστό σεφ.

Και παρότι δεν συνεργάζονται πλέον στην τοπική εκπομπή του ελληνικού νησιού, ο δύο τους φαίνεται πως διατηρούν άψογες σχέσεις έχοντας ο ένας τον άλλο στην καρδιά του. Εξάλλου, ο Θέμος Ρήγας είναι ένας άνθρωπος για τον οποίο πάντα μιλούν οι συνεργάτες του με τα καλύτερα λόγια.

«Είδα ότι ο Θέμος έφτιαχνε ένα φαγητό διαφορετικό από αυτό που γνώριζα μέχρι τότε. Έτσι προκάλεσε την περιέργειά μου για να δω πώς το κάνει, τι είναι αυτό που κάνει και επειδή δεν ήταν Κρητικός να μάθω για τη ζωή του. Θυμάμαι τη μέρα που μπήκα μέσα στην κουζίνα και τον είδα να παλεύει με ένα μίξερ», είχε αναφέρει ένας σεφ σε συνέντευξή του στα «Νέα» για εκείνον.

«Τον ρωτάω τι κάνει και μου λέει, προσπαθώ να φτιάξω ένα ψωμί με θυμάρι και λεμόνι. Εγώ μέχρι εκείνη τη στιγμή ήξερα τα 3-4 ψωμιά που είχε ο φούρνος της γειτονιάς μου. Ξαφνικά μου αποκαλύφθηκε ένας άλλος κόσμος. Τον είδα λευκοντυμένο και αφοσιωμένο σε εκείνο που δημιουργούσε και μου έδωσε ένα πάρα πολύ ωραίο παράδειγμα», είχε προσθέσει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments