Lifestyle

Αποχώρηση Survivor: Έτσι σχολίασε το Twitter το ότι έφυγε η Αγγελική Λάμπρη

Αποχώρηση Survivor: Έτσι σχολίασε το Twitter το ότι έφυγε η Αγγελική Λάμπρη
Αποχώρηση Survivor: Οι χρήστες του Twitter οι οποίοι παρακολουθούν το πετυχημένο ριάλιτι επιβίωσης, δεν γινόταν να μην σχολιάσουν τις εξελίξεις.

Η Αγγελική Λάμπρη είναι η παίκτρια που αποχώρησε από το χθεσινό (Πέμπτη 7 Ιανουαρίου) έκτακτο επεισόδιο του Survivor, με μερικούς συμπαίκτες της να ικανοποιούνται από αυτή την εξέλιξη αν και άλλοι έδειξαν να σοκάρονται όπως ο Περικλής Κονδυλάτος και η Άννα Μαρία Βέλλη.

Ήταν ένα ιδιαίτερα απολαυστικό επεισόδιο καθώς τα είχε όλα! Στο επεισόδιο της Πέμπτης λοιπόν, υπήρξε ο καυγάς στην παραλία των Μαχητών καθιστώντας σαφές πως οι ισορροπίες έχουν διαταραχθεί ενώ το ενδιαφέρον κορυφώθηκε τη στιγμή του συμβουλίου του νησιού λόγω της επικείμενης αποχώρησης.

Και οι χρήστες του Twitter οι οποίοι παρακολουθούν το πετυχημένο ριάλιτι επιβίωσης, δεν γινόταν να μην σχολιάσουν τις εξελίξεις καθώς δεν περίμεναν να φύγει η αγαπημένη ηθοποιός «Αγγέλα».

Ακολουθούν μερικά από τα tweets που ξεχώρισαν:

Πώς γίνεται η διαδικασία της αποχώρησης;

Όπως ανέφερε ο Γιώργος Λιανός μιλώντας στο ΣΚΑΙ, φέτος το Survivor είναι «πολύ σκληρό και το πιο δύσκολο από όλα». Όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται με πολύ πάθος, για αυτό και οι κόντρες θα είναι πολύ δυνατές. Είναι φανερό πως οι παίκτες δεν έχουν μπει να ζήσουν την εμπειρία του ριάλιτι επιβίωσης αλλά διεκδικούν τη νίκη και μόνο.

Σύμφωνα με ό,τι ανακοίνωσε και ο παρουσιαστής στα πρώτα επεισόδια του Survivor, φέτος παίζεται αλλιώς αφού οι Διάσημοι και οι Μαχητές θα μετέχουν σε άλλη διαδικασία σχετικά με την προγραμματισμένη αποχώρηση. Για πρώτη φορά, η ψηφοφορία γίνεται από όλα τα μέλη και των δύο ομάδων. Αυτό σημαίνει πως θα κινδυνεύουν όλοι για να φύγουν από το ριάλιτι επιβίωσης!

Κανείς δεν είναι ασφαλής στο συμβούλιο του νησιού. Μπορεί μια ομάδα να έχει κερδίσει αλλά όλοι οι συμμετέχοντες θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Με αυτό τον τρόπο τα δύο πρόσωπα που θα διεκδικούν τη θετική ψήφο θα είναι και από τις δύο ομάδες. Πρόκειται για μια ανατρεπτική αλλαγή σχετικά με τις αποχωρήσεις, συγκριτικά με όλα τα Survivor που είδαμε τις προηγούμενες χρονιές.

Δείτε το σχετικό βίντεο με τη δεύτερη αποχώρηση από το Survivor:

Σαρωτικός ο τέταρτος κύκλος του Survivor στον ΣΚΑΙ

Το Survivor, το αγαπημένο παιχνίδι επιβίωσης είναι πάλι στον ΣΚΑΙ ανανεωμένο, εμπλουτισμένο, ανατρεπτικό και με παίκτες έτοιμους να ριχτούν στον στίβο μάχης. Διάσημοι και Μαχητές δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό έχοντας ως μοναδικό τους στόχο τη νίκη.

Στον Άγιο Δομίνικο, πέρα από τις συνθήκες διαβίωσης, πρέπει να αντιμετωπίσουν τις απαιτητικές δοκιμασίες, τα απρόοπτα και τα εμπόδια και να αναμετρηθούν, όχι μόνο μεταξύ τους, αλλά πάνω από όλα και με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments