Lifestyle

Ασημίνα Ιγγλέζου: Όταν έλεγε πως δεν θα έμπαινε ποτέ στο survivor

Ασημίνα Ιγγλέζου: Όταν έλεγε πως δεν θα έμπαινε ποτέ στο survivor
Ασημίνα Ιγγλέζου: Η εκρηκτική παίκτρια είναι 41 ετών και είναι αθλήτρια ορεινού τρεξίματος και μητέρα δυο παιδιών.

Η Ασημίνα Ιγγλέζου πριν από λίγο καιρό μιλώντας στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» είχε πει πως δεν θα άφηνε την οικογένειά της για να πάει στο Survivor. Πιο συγκεκριμένα, η εκρηκτική παίκτρια από την ομάδα των Μαχητών είχε σημειώσει χαρακτηριστικά πως: «δεν θα μπορούσα να συμμετάσχω σε κάποιο πρόγραμμα σαν το Survivor γιατί η αλήθεια είναι πως λείπεις πολύ καιρό, πολλούς μήνες από το σπίτι σου. Όχι απλά εβδομάδες. Είναι κάτι που εμένα δεν θα με αφορούσε. Τόσο πολύ να αφήσω την οικογένεια μου. Για μια εβδομάδα, εντάξει, αλλά όχι για μήνες. Δεν είναι εφικτό αυτό για κάποιον που έχει οικογένεια. Δεν είναι τόσο εύκολο για μένα».

Η Ασημίνα Ιγγλέζου είναι 41 ετών και είναι αθλήτρια ορεινού τρεξίματος και μητέρα δυο παιδιών. Μια από τις καλύτερες στιγμές στην αθλητική της πορεία ήταν όταν έγινε η πρώτη Ελληνίδα γυναίκα που ολοκλήρωσε τον γύρο των γιγάντων στις Άλπεις πραγματοποιώντας μία πορεία 350 χιλιομέτρων μέσα σε 6 μέρες. Παράλληλα εργάζεται ως γραμματέας σε ιατρείο, όμως αυτό που της αρέσει να κάνει είναι να γεμίζει τους λογαριασμούς της στα social media με καλλιτεχνικές φωτογραφίες και με εικόνες από τις αθλητικές της δραστηριότητες που προκαλούν ενθουσιασμό στους χιλιάδες ακόλουθους της.

Ασημίνα Ιγγλέζου: Το πιο δυνατό σημείο μου

Είναι παντρεμένη εδώ και 22 χρόνια και παραδέχτηκε ότι ο σύζυγός της δεν ζηλεύει γιατί γνωρίζει ότι χρησιμοποιεί τα Μέσα για τη δουλειά της. Λίγους μήνες νωρίτερα ο Κωνσταντίνος Βασάλος την είχε συναντήσει για λογαριασμό της εκπομπής «Ελα Χαμογέλα» και είχαν μιλήσει για όλα αυτά που έχει καταφέρει να πετύχει, έχοντας παράλληλα και δύο παιδιά. «Νιώθω άνεση με το σώμα μου και μου αρέσει να το δείχνω», είπε ενώ αποκάλυψε και την ηλικία της, λέγοντας πως «…έχοντας κόρη 21 ετών δεν μπορείς να κρυφτείς. Εντάξει είμαι 40 ετών». Τέλος, στο ερώτημα για το ποιο θεωρεί το πιο δυνατό σημείο στην εμφάνιση της είπε: «Θα έλεγα το μυαλό μου, αλλά επειδή το μυαλό δεν φαίνεται θα πω το χαμόγελό μου».

Ασημίνα Ιγγλέζου Survivor: Ο άγριος καβγάς με τον Γιώργο

Η Ασημίνα μπήκε αργότερα στο Survivor, ωστόσο η παρουσία της είναι κάτι παραπάνω από δυναμική. Στο τελευταίο επεισόδιο, την είδαμε να καβγαδίζει έντονα, με αφορμή την ψηφοφορία. Συζητώντας για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, οι τόνοι ανέβηκαν ανάμεσα στους παίκτες. Αρχικά, ο Νίκος, ο αγρότης, διαφωνούσε με τον Κώστα (ζαχαροπλάστη), τον Κόρο και τον Γιώργο Ασημακόπουλο. Τότε, ο Κόρο είπε ότι πλέον έχουν χωριστεί σε δύο ομάδες και η καθεμία ψήφισε τον παίκτη της άλλης, θέλοντας να προστατέψει τον δικό της.

Στη συνέχεια, άρχισε καβγάς μεταξύ της Ασημίνας Ιγγλέζου και της Σοφίας Μαργαρίτη. Η νέα παίκτρια του «Survivor 4» είπε στη Σοφία ότι δεν σκέφτεται την ομάδα στα ματσαρίσματα, εκνευρίζοντας τη συμπαίκτριά της. «Γιατί μιλάς έτσι, με τέτοιο μένος. Ηρέμησε λιγάκι, είσαι τρεις μέρες στην ομάδα», είπε η Σοφία. Μιλώντας στην κάμερα του «Survivor 4», ο Γιώργος Ασημακόπουλος «έθαψε» την Ασημίνα Ιγγλέζου. «Δεν είχα καταλάβει από την πρώτη στιγμή τα στοιχεία και τα ”θέλω’ βασικά της Ασημίνας. Στην αρχή φαινόταν πολύ καλή, μετά έγινε λίγο σαν οχιά που θέλει να μας φάει. Μπήκε στην ομάδα και με κατηγορούσε για πράγματα που δεν ήξερε. Εδώ πέρα είμαι 15-16 ημέρες και η Ασημίνα στις 4 ημέρες έχει υψώσει κεφάλι και η άλλη ομάδα την έχει πάρει με το μέρος της», είπε ο Μαχητής του «Survivor 4».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments