Lifestyle

Φαίη Ξυλά: Νέος έρωτας για την αγαπημένη ηθοποιό

Φαίη Ξυλά: Νέος έρωτας για την αγαπημένη ηθοποιό
Φαίη Ξυλά: Πληροφορίες θέλουν την αγαπημένη ηθοποιό να βρίσκεται σε νέα σχέση.

Η τέχνη αντιγράφει τη ζωή ή η ζωή την τέχνη; Είναι από τα διλήμματα που μάλλον μένει αναπάντητο. Ωστόσο ένας νέος έρωτας στην σόουμπιζ έρχεται να ξαναθέσει αιώνιο ερώτημα. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Real Life, η Φαίη Ξυλά έχει έρθει κοντά με τον ηθοποιό στην νέα σειρά του Star με τίτλο «Έρωτας με διαφορά».

Οι δύο ηθοποιοί ωστόσο δεν έχουν σε καμία περίπτωση επιβεβαιώσει αυτήν την πληροφορία. Εξάλλου η Φαίη Ξυλά κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική της ζωή. Χαρακτηριστικό είναι το πως χειρίστηκε το διαζύγιό της αλλά και την φημολογούμενη σχέση με συνάδελφό της. Και οι δύο περιπτώσεις πέρασαν «αθόρυβα».

Δείτε το τρέιλερ της σειράς

Λίγα λόγια για τη Φαίη Ξυλά

Σύμφωνα με πληροφορίες της Βικιπαίδεια, μεγάλωσε στην Κέρκυρα. Αποφοίτησε από το Εθνικό Θέατρο το 1999, συμμετέχοντας από τότε σε παραστάσεις του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, Θεάτρου Τέχνης, Εθνικού Θεάτρου και άλλες.

Τηλεόραση

Ξεκίνησε την καριέρα της στην τηλεόραση το 2002, παίζοντας στη σειρά του Mega Channel «Φεύγα». Το 2003 παίζει στη σειρά «Όνειρο ήταν» και δύο χρόνια αργότερα (2005) στην «Επαφή» και στη σειρά «Μου λείπεις». Τις χρονιές 2006 και 2007 παίζει σε 4 επεισόδια της σειράς «Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα». Ένα χρόνο αργότερα, το 2008, παίζει και στη σειρά του ΑΝΤ1 «Γιούγκερμαν».

Η αναγνωρισιμότητα από το τηλεοπτικό κοινό ήρθε μέσα από το σίριαλ «Τα μυστικά της Εδέμ» όπου ερμήνευσε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Το 2014 πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά του ANT1 «Καλές δουλειές» μαζί με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Κινηματογράφος

Έχει παίξει και σε αρκετές κινηματογραφικές ταινίες. Το 2003 έπαιξε στην ταινία “Λου και Λένα” και το 2005 στους “Λουκουμάδες με μέλι”. Το 2006 έπαιξε στην ταινία “Πεθαίνοντας στην Αθήνα” και το 2007 στις “Γυναικείες συνομωσίες”. Το 2008 ενσάρκωσε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία “Γαμήλιο πάρτυ” και το 2009 πρωταγωνίστησε στην ταινία “Όλα θα πάνε καλά”.

Το Σεπτέμβριο του 2009 παντρεύτηκε με το συμπρωταγωνιστή της στη σειρά τα Μυστικά της Εδέμ, Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο και έχουν αποκτήσει έναν γιο. Το 2018, το ζευγάρι μετά από 15 χρόνια κοινής πορείας αποφάσισε να χωρίσει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments