Lifestyle

Survivor spoiler 10 /1: Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο

Survivor spoiler 10 /1: Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο
Survivor spoiler 10 /1: Τόσο οι Μαχητές όσο και οι Διάσημοι να είναι έτοιμοι για έναν ακόμη απαιτητικό στίβο μάχης.

Μετά από δύο ημέρες το Survivor επιστρέφει σήμερα Κυριακή με αγώνα επάθλου ανάμεσα σε Διάσημους και Μαχητές! Ποιος όμως  κερδίζει;

Στο σημερινό επεισόδιο, θα δούμε την ομάδα των Μαχητών να ενισχύεται με την προσθήκη της Ελίζαμπεθ Ελέτσι. Ο λόγος που προσθήκη αυτή την εβδομάδα θα γίνει μόνο στην ομάδα των Μαχητών είναι επειδή από την ομάδα αποχώρησε οικειοθελώς, από το δεύτερο κιόλας επεισόδιο, η Έλενα Λιλιοπούλου. Επομένως η παρουσιάστρια του Mykonos Live Tv αναμένεται να είναι η αντικαταστάτρια της φουρνάρισσας!

Ωστόσο η αναπάντεχη αποχώρηση της Αγγελικής Λάμπρη πριν από λίγες ημέρες έχει επηρεάσει την ομάδα των Διάσημων καθώς φαίνεται πως μερικοί παίκτες έχουν αναστατωθεί από την αιφνίδια και τόσο απρόσμενη αποχώρηση ενώ άλλοι παραμένουν πιο ψύχραιμοι. Σύμφωνα με το trailer που έχει κυκλοφορήσει, μπορεί τόσο οι Μαχητές όσο και οι Διάσημοι να είναι έτοιμοι για έναν ακόμη απαιτητικό στίβο μάχης αλλά αυτό ισχύει μόνο αγωνιστικά καθώς οι ισορροπίες και στην παραλία της… μπλε ομάδας και στην παραλία των «κόκκινων» έχουν διαταραχθεί.

Σήμερα μάλιστα, 10 Ιανουαρίου, ένταση φαίνεται πως θα επικρατήσει στους Διάσημους, κι αυτό ο ο Περικλής Κονδυλάτος θα ξεσπάσει σε κλάματα και θα τα βάλει με την Κάτια, μη διστάζοντας να την κατηγορήσει. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα περιστατικό που θα δούμε να σημειώνεται και θα φέρει μια κόντρα ανάμεσα στους δύο συμπαίκτες. Από τη μεριά της, η Κάτια Ταραμπάνκο δικαιολογείται στις κάμερες λέγοντας πως είχε δυνατό vibe και ο Περικλής δεν μπορούσε να καταλάβει τι γινόταν γύρω του. Από την πλευρά του, ο σχεδιαστής θα μιλήσει για απαράδεκτο γεγονός. Όπως και να έχει όμως, οι σχέσεις Κάτιας – Περικλή, από την αρχή δεν φαινόντουσαν και οι καλύτερες, καθώς το μοντέλο είχε βάλει στο στόχαστρο την Αγγελική Λάμπρη, η οποία και αποχώρησε με κλάματα και ήταν φίλη στο παιχνίδι με τον Περικλή Κονδυλάτο.

Ακολουθεί το trailer για την Κυριακή 10 Ιανουαρίου:

Ποια ομάδα κερδίσει στον αγώνα επάθλου της Κυριακής;

Στο επεισόδιο της Κυριακής, για πρώτη φορά φέτος, θα δούμε αγώνα συνεργασίας ανάμεσα σε συμπαίκτες! Δεν θα είναι κούρσα ανάμεσα σε δύο αντιπάλους! Οι παίκτες πρέπει να συνεργαστούν για να έρθει η νίκη! Θα τα καταφέρουν; Απαιτείται σίγουρα ταχύτητα αλλά και σταθερότητα, ενώ όπως βλέπουμε από τα πρώτα πλάνα του επεισοδίου δεν απαιτείται στόχος από απόσταση!

Ποια ομάδα κερδίζει; Σίγουρα spoiler δεν έχουμε ακόμα, κάτι που θα γίνει μετά το απόγευμα της Κυριακής και λίγο πριν την προβολή του επεισοδίου! Ωστόσο οι αρχικές μας πληροφορίες κάνουν λόγο πως ένα μικρό προβάδισμα ίσως το έχει η ομάδα των Διασήμων και να καταφέρει να κερδίσει για πρώτη φορά σε επεισόδιο Κυριακής όπου το έπαθλο είναι φαγητό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments