Lifestyle

Ιωάννα Τούνη: Έγινε κούρεμα σε ανδρικό κεφάλι

Ιωάννα Τούνη: Έγινε κούρεμα σε ανδρικό κεφάλι
Ιωάννα Τούνη: Την ώρα που η Ιωάννα Τούνη απολαμβάνει το ταξίδι της στο Ντουμπάι μαζί με την Στέλλα Πάσαρη, ένας μπαρμπέρηςτης κατάφερε να τη σοκάρει, ευχάριστα!

Έχουμε δει πολλούς τρόπους άνθρωποι να εκφράζουν τον θαυμασμό τους για δημόσια πρόσωπα. Αυτό το κούρεμα όμως με την εικόνα της Ιωάννας Τούνη ξεπερνά κάθε φαντασία. Μπαρμπέρης από το Ηράκλειο της Κρήτης, όσο αναμένει να ανοίξουν και πάλι τα κομμωτήρια, εξασκείται στην τέχνη του Tribal κουρέματος. Σχεδιάζει δηλαδή διάφορα σχέδια στο τριχωτό της κεφαλής πελατών του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Barber educator 🎓| cuts🌍GR (@hatzianestis_cutz)

Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη

Ο Κρητικός πήρε μια εικόνα της Ιωάννας Τούνη και την σχεδίασε με μαεστρία στο πίσω μέρος του κεφαλιού ενός άνδρα. Το αποτέλεσμα αναρτήθηκε στο Instagram, με τον μπαρμπέρη να «ταγκάρει» την instagrammer. Η Ιωάννα Τούνη είδε το δημιούργημα και το αναδημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα με μία και μόνη λέξη: ΣΟΚ! Η Ιωάννα Τούνη ανάρτησε πρόσφατα βίντεο με το οποίο εξηγούσε τον τρόπο που βρέθηκε και εκείνη στο Ντουμπάι τις ημέρες των γιορτών.

Ο λόγος

Το σχέδιο, το έκανε ο Μάνος Χατζηανέστης, ο οποίος μεταξύ άλλων είναι βραβευμένος κομμωτής και διδάσκει την τέχνη σε όσους θέλουν να ακολουθήσουν αυτή την επαγγελματική σταδιοδρομία. Προφανώς λοιπόν κάποιος από τους υποψήφιους, δέχθηκε να προσφέρει το κεφάλι του, προκειμένου να τους δείξει πως γίνονται διάφορα σχέδια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments