Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Σενάρια επιστροφής του Νίκου Παππά

Παναθηναϊκός: Σενάρια επιστροφής του Νίκου Παππά
Παναθηναϊκός: Μετά την αποχώρηση του Γιώργου Βόβορα φουντώνουν οι φήμες για την επιστροφή του παίκτη στην ομάδα.

Το τελευταίο διάστημα κυκλοφορούν φήμες που θέλουν τον Νίκο Παππά να επιστρέφει στον Παναθηναϊκό. Υπενθυμίζουμε ότι ο παίκτης απομακρύνθηκε από την ομάδα το καλοκαίρι με απόφαση του Γιώργου Βόβορα. Μετά την αποχώρηση του τεχνικού τα σενάρια για την επιστροφή πληθαίνουν.

Σύμφωνα με το newspao.gr, τα σενάρια αυτά ενισχύονται από τις ελλείψεις στα γκαρντ και το γεγονός ότι ο αθλητής ποτέ δεν έκοψε τους δεσμούς με τους πράσινους

Ο Νίκος Παππάς ποτέ δεν έκοψε τους δεσμούς του με τον Παναθηναϊκό, όπως αναφέρει το δημοσίευμα. Μεγάλωσε στην Αιδηψό έχοντας στο δωμάτιό του αφίσες του Μποντιρόγκα και της ποδοσφαιρικής ομάδας. Και αυτοί οι δεσμοί δεν χάνονται εύκολα.

Ένας μπασκετμπολίστας που ξεχώρισε στο γήπεδο αλλά και στη ζωή

Η 31η Οκτωβρίου του 2017 ήταν μια πολύ ξεχωριστή μέρα για τους κρατούμενους της Α’ Πτέρυγας στην φυλακή του Κορυδαλλού, που είχαν επιτέλους στην διάθεσή τους ένα κανούργιο γήπεδο μπάσκετ. Την κατασκευή του και το συνολικό κόστος ανέλαβε εξ ολοκλήρου ο μπασκετμπολίστας Νίκος Παππάς, χωρίς να το δημοσιοποιήσει καθόλου προς τα έξω. Προτίμησε να κρατήσει για τον εαυτό του αυτό που έκανε, αγνοώντας ότι αργά ή γρήγορα η κίνησή του θα γινόταν γνωστή στα ΜΜΕ, με τα οποία ποτέ -με ελάχιστες εξαιρέσεις- δεν είχε καλές σχέσεις.

Όταν έγινε γνωστό, παραδέχθηκε μιλώντας στο Vice ότι «είναι κάτι δικά μου παιδιά μέσα, αλλά δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε περισσότερο», λίγες ημέρες πριν πάει στον Κορυδαλλό για την τελετή παράδοσης του γηπέδου. Εκεί είδε τους φίλους του και έπαιξε μαζί τους μπάσκετ -αυτός ο εντελώς αντισυμβατικός τύπος, που δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό και πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Μιας καριέρας που τα είχε κυριολεκτικά όλα μέχρι τώρα. Καυγάδες με προπονητές, τσακωμούς με συμπαίκτες, ένταση στις σχέσεις του με τους δημοσιογράφους, τους οποίους «στόλιζε» κανονικά, όταν ένιωθε ότι αδικείται, αλλά μεγάλες στιγμές στο παρκέ.

Το αναπηρικό καροτσάκι στο παρκέ

Επιπλέον στις 10 Αυγούστου 2020 προχώρησε σε μια μοναδική και άξια ΣΕΒΑΣΜΟΥ κίνηση, την ενσωμάτωσή του στην ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο την οποία παρακολουθούσε στενά τα τελευταία χρόνια, καθόταν στον πάγκο μαζί με τους υπόλοιπους αθλητές, μάλιστα πριν 1.5 χρόνο δοκίμασε να προπονηθεί μαζί τους. Όταν έβρισκε χρόνο και του το επέτρεπαν οι αγωνιστικές του υποχρεώσεις, ο Παππάς στήριζε την προσπάθεια αυτών των ανθρώπων, μιλούσε μαζί τους κι ήταν κατά κάποιον τρόπο «συμπαίκτης» τους έξω από τον αγωνιστικό χώρο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments