Αθλητισμός

Παπασταθόπουλος Μπέτις: Πλησιάζει στην ομάδα της Ανδαλουσίας ο Σωκράτης

Παπασταθόπουλος Μπέτις: Πλησιάζει στην ομάδα της Ανδαλουσίας ο Σωκράτης
Παπασταθόπουλος Μπέτις: Η Άρσεναλ δεν θα βάλει κανένα εμπόδιο στη μετακίνησή του.

Να αδειάσει θέση στο ρόστερ της Μπέτις περιμένει ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και στη συνέχεια θα προχωρήσει η μετακίνησή του στην ομάδα της Ανδαλουσίας. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός όχι μόνο δεν θα έχει θέμα με την Άρσεναλ, αλλά αντίθετα οι «κανονιέρηδες» θέλουν να ξεφορτωθούν το συμβόλαιό του αφού έχει παροπλιστεί από τον Μικέλ Αρτέτα, που δεν τον υπολογίζει.

Η ομάδα της Σεβίλλης μπήκε σφήνα για την απόκτησή του και φαίνεται να κερδίζει στη μάχη για τον έμπειρο στόπερ την Τζένοα, την πρώτη ομάδα του Σωκράτη στο εξωτερικό. Σύμφωνα με το to10.gr, αυτό συμβαίνει γιατί ο Παπασταθόπουλος επιθυμεί διακαώς να παίξει στο ισπανικό πρωτάθλημα. Άλλωστε, ήδη έχει εμπειρία από το ιταλικό, το γερμανικό και το αγγλικό πρωτάθλημα. Αν μεταγραφεί στην Μπέτις, θα έχει παρουσία στα 4 από τα 5 μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Θα του μένει μόνο το γαλλικό, αλλά ποτέ δεν ξέρεις…

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ σχετικά με τους Ανδαλουσιάνους, αυτό που μένει είναι να αδειάσουν στην Μπέτις μια θέση στο ρόστερ τους για να γίνει η προσθήκη τουΣωκράτη. Πάντα, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ στην Ιβηρική, οι Σίντνεϊ και Γουίλιαμ Καρβάλιο είναι οι πιθανότεροι για να αποδεσμευτούν για να μπορέσει να υπάρξει χώρος για τον Έλληνα αμυντικό.

Τι γίνεται με το σενάριο για τον Ολυμπιακό

Η «Ώρα για Σπορ» αναφερόμενη στην περίπτωση επιστροφής του Σωκράτη στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό αναφέρεται σε ένα «αγκάθι» που υπάρχει στην όποια προσέγγιση του παίκτη από τους «ερυθρόλευκους».

«Στον Ολυμπιακό ψάχνονται για στόπερ και ο Παπασταθόπουλος είναι ένα από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι από το περασμένο καλοκαίρι. Μάλιστα από την στιγμή που ο Βασίλης Τοροσίδης ανέλαβε καθήκοντα τεχνικού διευθυντή στην πειραϊκή ομάδα, έριξε την ιδέα στον κουμπάρο του (Παπασταθόπουλο) την προοπτική να… ανταμώσουν ποδοσφαιρικά οι δυο τους στους «ερυθρόλευκους» μετά την κοινή πορεία τους στην Εθνική ομάδα.

Μια φορά στα αυτιά του Έλληνα αμυντικού δεν μπορεί παρά να ηχούν ακόμα τα… γαλλικά που άκουσε από τους οπαδούς του Ολυμπιακού στο Φάληρο τον περασμένο Φλεβάρη, στο πλαίσιο του αγώνα με την Άρσεναλ στο πλαίσιο της φάσης των «32» του Europa League. Περασμένα ναι, ξεχασμένα όχι», γράφει η καθημερινή αθλητική εφημερίδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments