Ελλάδα

Χαλκιόπουλο Αιτωλοακαρνανίας: Έδεσαν ζευγάρι ηλικιωμένων μέσα στο σπίτι του -Νεκρός ο άνδρας 91 ετών

Χαλκιόπουλο Αιτωλοακαρνανίας: Έδεσαν ζευγάρι ηλικιωμένων μέσα στο σπίτι του -Νεκρός ο άνδρας 91 ετών
Χαλκιόπουλο Αιτωλοακαρνανίας: Άγριο έγκλημα με θύμα έναν άνδρα 91 ετών αποκαλύφθηκε σε οικία στο χωριό Χαλκιόπουλο, στην περιοχή Βάλτου Αιτωλοακαρνανίας.

Τα κομμάτια του παζλ για την εξιχνίαση της ληστείας μετά φόνου στο Χαλκιόπουλο του Βάλτου Αιτωλοακαρνανίας, συμπληρώνονται ένα- ένα.

Ένας 91χρονος βρέθηκε νεκρός, δεμένος χειροπόδαρα στο πάτωμα του σπιτιού του και σε ελάχιστη απόσταση από τη σορό του, η σύζυγος του δεμένη στο κρεβάτι, σε κατάσταση σοκ. Οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ έχουν προσαχθεί και εξετάζονται στην Ασφάλεια Αγρινίου τρία άτομα και παράλληλα οι αστυνομικοί συλλέγουν γενετικό υλικό και αποτυπώματα από τους χώρους του σπιτιού.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, πρόκειται για έναν ανιψιό του άτυχου ηλικιωμένου ζευγαριού και δύο γείτονές τους. Σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί, οι τρεις δράστες μπήκαν στο σπίτι του ηλικιωμένου ζευγαριού πριν από πέντε ημέρες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες και φορώντας γάντια στα χέρια τους. Στη συνέχεια, αφού έδεσαν και φίμωσαν τους ηλικιωμένους, ξεκίνησαν να ερευνούν τους χώρους του σπιτιού.

Το ερώτημα όμως είναι, γιατί δεν πήραν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό που υπήρχε στο σπίτι

Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί βρήκαν εντός του σπιτιού 13.500 ευρώ. Αυτό οδηγεί σε δύο συμπεράσματα: Είτε οι δράστες βρήκαν κάποιο ποσό και στην προσπάθεια τους να φύγουν γρήγορα δεν έψαξαν κι άλλους χώρους του σπιτιού, είτε η εισβολή τους οφείλεται σε κάποιο άλλο λόγο. Οι ηλικιωμένοι εντοπίστηκαν χθες το πρωί από συγγενικό τους πρόσωπο και όπως διαπιστώθηκε ο 91χρονος άνδρας είχε χάσει την ζωή του, ενώ η συνομήλικη σύζυγός του διακομίστηκε αρχικά στο κέντρο υγείας της περιοχής και από εκεί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται. Φέρεται μάλιστα να μην γνωρίζει τον θάνατο του συζύγου της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments