Lifestyle

Νίκος Χατζηνικολάου: Ζήτησε συγγνώμη για αυτό που έγινε

Νίκος Χατζηνικολάου: Ζήτησε συγγνώμη για αυτό που έγινε
Νίκος Χατζηνικολάου: Στο στόχαστρο και πάλι.

Ο Έλληνας δημοσιογράφος, εκδότης και παρουσιαστής ειδήσεων Νίκος Χατζηνικολάου θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και πρόσωπο των ημερών καθώς βρέθηκε στο επίκεντρο κριτικής για ένα tweet που έκανε καλώντας τον Νάσο Ηλιούπουλο, εκπρόσωπο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία να μαζέψει τα… τρολ του.

Αφορμή ήταν η σφοδρή κριτική που δεχόταν για τη συνέντευξη που θα έδινε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον ΑΝΤ1 πριν ακόμα βγει στο φως της δημοσιότητας και οι δύο άνδρες έλυσαν τις όποιες διαφορές τους μέσω του ραδιοφωνικού αέρα.

Ωστόσο ο Νίκος Χατζηνικολάου βρέθηκε και πάλι στο στόχαστρο μα αυτή τη φορά εξαιτίας ενός retweet που ήταν αρκετό για να ξεσπάσει μια νέα κόντρα. Ο δημοσιογράφος έκανε παράθεση στον προσωπικό του λογαριασμό μια αναφορά ενός χρήστη για τον Κώστα Βαξεβάνη και τη σχέση του με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Δείτε την ανάρτηση στο Twitter:

«Δεν πήρα θέση σε όσα λένε στον Νίκο Χατζηνικολάου για τη συνέντευξή του με τον Μητσοτάκη. Το έκανα γιατί τον θεωρώ δημοσιογράφο και η δουλειά του δεν κρίνεται με αυτό τον τρόπο. Ο ίδιος ωστόσο, έκανε retweet αυτή την άποψη για συναδέλφους του. Μπράβο Νίκο».

Αυτό ανέφερε ο Κώστας Βαξεβάνης σε ανάρτησή του και ο Νίκος Χατζηνικολάου απάντησε με τη σειρά του ως εξής: «Δεν συμφωνώ με το περιεχόμενο του συγκεκριμένου tweet. Η αναπαραγωγή του από συνεργάτη μου ήταν λάθος. Ποτέ δεν έχω σχολιάσει συνάδελφο μου με τον τρόπο αυτό, είτε συμφωνώ, είτε διαφωνώ με κάποια άποψη του. Γράψτε λάθος».

Ακολουθεί η ανάρτηση – απάντηση από τον Νίκο Χατζηνικολάου:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments