Αθλητισμός

ΟΦΗ ΠΑΟΚ: Με τριάρα πέρασαν οι Θεσσαλονικείς από την Κρήτη

ΟΦΗ ΠΑΟΚ: Με τριάρα πέρασαν οι Θεσσαλονικείς από την Κρήτη
ΟΦΗ ΠΑΟΚ: Άνετη νίκη κατάφεραν οι Θεσσαλονικείς, καθώς επικράτησαν με 3 - 0 επί του ΟΦΗ που έπαιζε από το ΄27 με 10 παίκτες.

Με άνεση πέρασε ο ΠΑΟΚ από το Γεντί Κουλέ καθαρίζοντας το ματς με 3 – 0 από την αρχή του δεύτερου ημιχρόνου. Η μέρα αυτή δεν ήταν καλή για τους Κρητικούς και τα πράγματα χειροτέρευσαν όταν αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας στο 27ο λεπτό, με τους παίκτες να μένουν 10.

Σύμφωνα με την περιγραφή του SportDog, παρά τις πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, ο ΠΑΟΚ με… φόρα από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και έδειξε τις προθέσεις του από τα πρώτα λεπτά. Στο 4΄ο Βάτερμαν απέκρουσε το σουτ του Ουάρντα, ενώ στο 7’ και στο 11’ ο Κρμέντσικ δεν μπόρεσε να σκοράρει παρότι σούταρε από καλή θέση εντός περιοχής. Στο 19’ ο Τσέχος φορ, που ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις, ήταν και πάλι άτυχος, όταν η ψιλοκρεμαστή κεφαλιά που επιχείρησε, σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι!

Η αποβολή

Στο 27’ ωστόσο τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για τους φιλοξενούμενους, καθώς ο Βάτερμαν είδε την κόκκινη κάρτα (μετά από τσεκ του VAR) για φάουλ εκτός περιοχής στον Τζόλη, που έβγαινε σε τετ α τετ. Μετά την αποβολή ο Δικέφαλος ανέλαβε πλήρως την πρωτοβουλία των κινήσεων και πίεσε για το γκολ, αλλά οι φάσεις του μειώθηκαν σημαντικά. Οι Κρητικοί έκλεισαν τους χώρους και κράτησαν το μηδέν μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, με τον Σωτηρίου που είχε περάσει αλλαγή κάτω από την εστία, να σημειώνει μία σπουδαία απόκρουση στο 44’ σε προβολή του Κρμέντσικ!

Το δεύτερο ημίχρονο

Όσα δεν έκανε στο πρώτο 45λεπτο ο ΠΑΟΚ, τα έκανε στο πρώτο εικοσάλεπτο του δεύτερου. Στο 48’ μετά από σέντρα του Μουργκ, ο Τζόλης με κοντινή προβολή και δύσκολη έγραψε το 0-1 και έδιωξε το άγχος για τους Θεσσαλονικείς. Από εκεί και πέρα, όλα πλέον ήταν πιο εύκολα για την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία. Στο 53’ μετά από ωραία συνεργασία των Σβαμπ και Μουργκ, η μπάλα έφτασε στον πρωωθημένο Βαρέλα που με ωραίο πλασέ έγραψε το 0-2 και… τέλειωσε το ματς.

Το 0-3 έγινε στο 67’, όταν ο Τζόλης έβγαλε την κάθετη, ο Σελίμοβιτς έκανε τραγικό λάθος και ο Κρμέντσικ βγαίνοντας ολομόναχος τετ α τετ δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει άλλο ένα γκολ με τα ασπρόμαυρα. Μετά το τρίτο γκολ οι δύο προπονητές προχώρησαν σε πολλές αλλαγές, ο ρυθμός του ματς έπεσε και το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments