Ελλάδα

Ουάρντα: 22χρονη τον κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση

Ουάρντα: 22χρονη τον κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση
Ουάρντα: Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες γυναικών μετά την αποκάλυψη της Σοφίας Μπετατώρου. Αυτή τη φορά ως θύτης σεξουαλικής παρενόχλησης κατηγορείται ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ.

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Αίγυπτο, αλλά και στην Ελλάδα αφού μια 22χρονη Αιγύπτια, με ελληνική καταγωγή, έκανε καταγγελία σε αιγυπτιακό Μέσο Ενημέρωσης ότι ο Αμρ Ουάρντα την παρενόχλησε σεξουαλικά.

Η 22χρονη κοπέλα αναφέρεται σε σεξουαλική παρενόχληση που φαίνεται να υπέστη από τον παίκτη του ΠΑΟΚ πριν από τρία χρόνια. Η καταγγελία της 22χρονης έγινε στο αιγυπτιακό «Albawabhnews». Η κοπέλα ανέβασε στα social media μερικά από τα μηνύματα που φέρεται να της έστειλε ο Ουάρντα, αλλά και ηχητικά μηνύματα, στα οποία ισχυρίζεται ότι ακούγεται η φωνή του.

Με βάση την καταγγελία, ο Ουάρντα την παρενοχλούσε καιρό κι όταν του αρνήθηκε να συναντηθούν, ο ίδιος τσαντίστηκε και την απείλησε ότι θα στείλει τα μηνύματα στους γονείς της.

Η 22χρονη υποστηρίζει ότι αρχικά ο ποδοσφαιριστής της έστειλε στο Instagram και της ζήτησε να συναντηθούν. Εκείνη αρνήθηκε και τότε ο άσος του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με την κοπέλα, την αποκάλεσε «σκύλα» και την μπλόκαρε στην δημοφιλή πλατφόρμα.

«Στη συνέχεια μού έστειλε στο Snapchat και μου ζήτησε και πάλι να συναντηθούμε στο σπίτι του. Αρνήθηκα ξανά και με ρώτησε αν έχω κάνει σεξ πρόσφατα. Απάντησα ”ναι”. Τότε με αποκάλεσε πόρνη, με μπλόκαρε εκ νέου, αλλά τον βρήκα μετά από λίγο καιρό στο Instagram και του έστειλα ένα ηχητικό μήνυμα: ”Δεν με ξέρεις, δεν ξέρεις ποια είμαι, έχεις κοπέλα και συνεχίζεις να μου στέλνεις μηνύματα, οπότε εγώ είμαι η πόρνη ή εσύ ο μ@λ@κ@ς;”. Μετά από αυτό άρχισε να με απειλεί ότι θα πει αυτό που του είπα στην οικογένειά μου και στους φίλους μου. Το κάνω αυτό γιατί θέλω όλα τα κορίτσια να μάθουν ποιος είναι», αναφέρει η κοπέλα. Η 22χρονη κοπέλα δήλωσε ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Δείτε τα μηνύματα που ανέβασε η 22χρονη κοπέλα στα social media

Τι απαντάει η πλευρά του ποδοσφαιριστή;

Ο Αμρ Ουάρντα, σε επικοινωνία που είχαν μαζί του δημοσιογράφοι από την Αίγυπτο, υποστήριξε ότι έχει κλείσει τους λογαριασμούς του στα social media και ότι εδώ και 45 μέρες είχε πέσει θύμα χάκινγκ.

Δείτε σχετικό βίντεο με την καταγγελία

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments