Αθλητισμός

Γιώργος Σπανός: Αποχωρεί από τον Ατρόμητο το καλοκαίρι

Γιώργος Σπανός: Αποχωρεί από τον Ατρόμητο το καλοκαίρι
Γιώργος Σπανός: Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ανακοίνωσε επίσημα ότι αποχωρεί το καλοκαίρι.

Μια είδηση που τάραξε τα νερά του Ελληνικού ποδοσφαίρου έγινε γνωστή το πρωί της Δευτέρας. Ο Γιώργος Σπανός ανακοίνωσε ότι μετά το καλοκαίρι θα σταματήσει να ασχολείται με τα διοικητικά της ΠΑΕ Ατρόμητος. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό ήταν ξαφνικό για τον περισσότερο κόσμο καθώς δεν υπήρχε κάποια ένδειξη που να μαρτυράει την αποχώρησή του. Μάλιστα η είδηση έγινε γνωστή από τον ίδιο τον έμπειρο παράγοντα.

Ο Γιώργος Σπανός εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρει ότι ο κύκλος του στην ομάδα έχει έρθει ώρα να κλείσει. Παράλληλα τόνισε ότι φεύγοντας δεν θα αφήσει καμία εκκρεμότητα, ενώ την ίδια στιγμή ξεκαθάρισε προς τον κόσμο της ομάδας ότι θα παλεύει για το καλό του συλλόγου μέχρι την τελευταία μέρα που θα έχει τη θέση του προέδρου της ΠΑΕ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Γιώργος Σπανός στη σχετική ανακοίνωση του

«Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον κόσμο της ομάδας θα ήθελα να ενημερώσω για την πρόθεσή μου να αποχωρήσω από τα κοινά της ομάδας μέχρι το καλοκαίρι. Πιστεύω ότι ο κύκλος μου στην ομάδα ολοκληρώθηκε. Σε αυτά τα 16 χρόνια που ήμουν στο τιμόνι η ιστορία θα με γράψει με θετικό ή αρνητικό πρόσημο γι’ αυτά που πέτυχα.

Να είναι σίγουρος ο κόσμος της ομάδας ότι μέχρι την τελευταία μέρα θα δουλεύω και θα προασπίζομαι τα συμφέροντα της ομάδας και θα αφήσω μια ομάδα με γερές βάσεις και χωρίς οικονομικές εκκρεμότητες. Με εκτίμηση, Γιώργος Σπανός».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Σπανός είναι ο άνθρωπος που έβαλε και πάλι τον Ατρόμητο στον ποδοσφαιρικό χάρτη. Θυμίζουμε ότι ο γνωστός επιχειρηματίας βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδα από την πρώτη μέρα της συγχώνευσης με την Χαλκηδόνα. Την περίοδο 2004-05 ο Ατρόμητος εμφανίστηκε αδύναμος στη Β’ Εθνική τερματίζοντας προτελευταίος. Προ του φάσματος του υποβιβασμού και χωρίς να επηρεαστούν τα διακριτικά, το όνομα ή η έδρα του, συγχωνεύτηκε με τη Χαλκηδόνα, η οποία είχε μια αξιόλογη πορεία στην Α’ εθνική και αποτελούσε φόβητρο για τις μεγάλες ομάδες. Η ημερομηνία που οριστικοποιήθηκε επίσημα η συγχώνευση με ανακοίνωση, ήταν η 31η Μαΐου του 2005.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments