Lifestyle

Έλενα Καμπέρη: Σε πόζες που ξεσηκώνουν

Έλενα Καμπέρη: Σε πόζες που ξεσηκώνουν
Έλενα Καμπέρη: Πρόκειται για την Ελληνίδα που κάνει άνω κάτω τη Γερμανία.

Η Έλενα Καμπέρη είναι μια από τις πιο αισθησιακές Ελληνίδες, που έχει ξεκινήσει με σκοπό να κάνει καριέρα μοντέλου στο εξωτερικό, με έδρα τη Γερμανία. Γεννημένη εδώ στη χώρα μας, ζει μόνιμα στο Βερολίνο και κάνει τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ με επιτυχία. Πρόκειται για το νεαρό και πληθωρικό μοντέλο που κάνει άνω κάτω τη Γερμανία με τις σέξι πόζες της στο Instagram.

Μάλιστα, η ξανθιά καλλονή ανεβάζει συχνά στο επίσημο και προσωπικό προφίλ της στο Instagram φωτογραφίες από την καθημερινότητά της ή από επαγγελματικές φωτογραφήσεις. Και σε όλες φροντίζει να αναδεικνύει τα πληθωρικά της προσόντα, αναστατώνοντας τους followers της, ενώ δύσκολα δεν παρατηρεί κανείς τις συγκλονιστικές αναλογίες της.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει καταφέρει να διαπρέψει με την ομορφιά της στο εξωτερικό. Η Έλενα ζει μόνιμα στη βόρεια ευρωπαϊκή χώρα όπου και έχει γεννηθεί και είναι τόσο εντυπωσιακή, που έχει αναδειχθεί μάλιστα Miss Ost-Deutschland 2018. H κούκλα Ελληνογερμανίδα με τις ακαταμάχητες πόζες καταφέρνει να σαγηνεύει με το αφοπλιστικό της βλέμμα, τα σαρκώδη χείλη και το συγκλονιστικό κορμί.

Είναι μια παρουσία άλλωστε, που γοητεύει τους άντρες με την ομορφιά της και τα φυσικά χαρακτηριστικά της. Και το σίγουρο είναι πως- κοιτώντας τη- καταλαβαίνει κανείς ότι δεν περνά απαρατήρητη. Η Ελληνογερμανίδα καλλονή μάλιστα, έχει φτάσει και έχει ξεπεράσεις τους 700 χιλιάδες ακολούθους στο Ιnstagram, αλλά αυτό μόνο έκπληξη δεν αποτελεί.

Και ο λόγος που συσσωρεύονται οι follοwers  στο προφίλ της είναι οι φωτογραφίες που ανεβάζει και προκαλεί… καρδιακά προβλήματα σε όποιον την αντικρύζει. Δεν είναι τυχαίος ο μύθος για τις Ελληνίδες. Δεν είναι ψέμα πως όσοι τουρίστες έρχονται στη χώρα μας μαγεύονται από την ελληνική ομορφιά. Και δεν μιλάμε για τα τοπία και τις παραλίες αλλά και για τις Ελληνίδες, με τη χώρα μας να είναι γνωστή σε όλο τον πλανήτη για αυτό ακριβώς.

Μάλιστα, όπως είδε κανείς και παραπάνω, η Έλενα Καμπέρη επιδίδεται σε πόζες που κόβουν την… ανάσα φορώντας μόνο τα εντελώς απαραίτητα. Κάθε της ανάρτηση στο Ιnstagram, θα λέγαμε, ότι προκαλεί «συναγερμό» στους χιλιάδες πιστούς της followers. Γιατί η Έλενα Καμπέρη είναι από τις πιο σέξι γυναίκες που κυκλοφορούν στα social media και τα τελευταία της διαδικτυακά κλικ ήταν πιο «θανατηφόρα» από ποτέ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments