Αθλητισμός

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Ξέμειναν από χαφ οι ασπρόμαυροι

ΠΑΟΚ μεταγραφές: Ξέμειναν από χαφ οι ασπρόμαυροι
ΠΑΟΚ μεταγραφές: Οι άνθρωποι της ομάδας πήραν μια απόφαση με μεγάλο ρίσκο με τη μη απόκτηση εξαριού.

Ο χώρος του κέντρου είναι νευραλγικός στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Ο ΠΑΟΚ έχει ένα δυνατό κέντρο με αρκετούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Ωστόσο κάθε ομάδα χρειάζεται ποδοσφαιριστές με διαφορετικά χαρακτηριστικά και αυτή τη στιγμή οι ασπρόμαυροι δεν διαθέτουν έναν παίκτη που να μπορεί να κάνει τη βρώμικη δουλειά στη μεσαία γραμμή. Ένα εξάρι όπως συνηθίζουμε να λέμε στη διάλεκτο του ποδοσφαίρου.

Παρά το γεγονός ότι οι άνθρωποι της ομάδας επέλεξαν να κάνουν αρκετές μεταγραφικές κινήσεις τον Ιανουάριο, δεν κινήθηκαν για έναν παίκτη με αυτά τα χαρακτηριστικά. “Όπως αναφέρει το Sportime της Τρίτης και η στήλη «Agent Greek», όλον τον Ιανουάριο σκέφτονταν στον ΠΑΟΚ για «εξάρι», δεν το αποφάσισαν, δεν το προχώρησαν και πάνω που… χωνεύτηκε, πήγαν και το άνοιξαν ξανά στο παρά ένα της προθεσμίας. Με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να μην προλαβαίνει φυσικά να κάνει τίποτα. Ούτε καν τον Χαρίση που γράφτηκε, λησμονώντας όμως το προβληματικό… περιβάλλον που εμπεριείχε η συγκεκριμένη κίνηση” αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Ρέι ΠΑΟΚ: Σε αυτή την ομάδα πηγαίνει ο Αργεντινός γκολκίπερ

Στην Αργεντινή θεωρούν δεδομένο ότι ο Ροντρίγκο Ρέι θα επιστρέψει στη χώρα για χάρη της Χιμνάσια Λα Πλάτα. Εδώ και καιρό, οι άνθρωποι της τελευταίας ομάδας που προπόνησε ο Ντιέγκο Μαραντόνα βρίσκονται σε αναζήτηση αντικαταστάτη του Χόρχε Μπρόουν.

Το συμβόλαιο του 29χρονου γκολκίπερ με τον ΠΑΟΚ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021, ωστόσο, ο Ρέι ανήκει στους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές αφού δεν υπολογίζεται από τους επιτελείς του Δικεφάλου.

Σύμφωνα με τα όσα γράφουν στην Αργεντινή, ο Ρέι έχει συμφωνήσει σχεδόν σε όλα με τη Χιμνάσια Λα Πλάτα και αναμένεται την επόμενη εβδομάδα να ταξιδέψει στην πατρίδα του προκειμένου να ολοκληρώσει τη συμφωνία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments