Αθλητισμός

Πέπε Ολυμπιακός: Δανεικός στην Φαμαλικάο ο Πορτογάλος

Πέπε Ολυμπιακός: Δανεικός στην Φαμαλικάο ο Πορτογάλος
Πέπε Ολυμπιακός: Έστω και στο φινάλε των μεταγραφών ο Πορτογάλος χαφ κατάφερε να βρει ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Ολυμπιακός προχώρησε στην αγορά του Πέπε έναντι ενός σημαντικού χρηματικού ποσού. Ο παίκτης ήρθε στη χώρα μας για να καλύψει το κενό που άφησε η αποχώρηση του Γκιγιέρμε. Ο έμπειρος χαφ ήρθε σαν επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς, αλλά δεν μπόρεσε ποτέ να μπει στα πλάνα του έμπειρου τεχνικού. Αγωνίστηκε ελάχιστα, αλλά και όταν το έκανε δεν είχε την εικόνα που θα περίμεναν όλοι στην ομάδα.

Παρά την πίστη που υπήρχε ότι σύντομα θα δείξει τα προσόντα του αυτό δεν έγινε ποτέ. Φτάσαμε στον Ιανουάριο και τότε άρχισαν τα σενάριο . Σε πρώτη φάση έγινε γνωστό το ενδιαφέρον μιας Ισπανικής ομάδας. Αργότερα έγινε γνωστό ότι αυτή είναι η Γρανάδα. Μάλιστα οι πληροφορίες ανέφεραν ότι η ομάδα της Ανδαλουσίας θα κάνει πρόταση στις τελευταίες ώρες των μεταγραφών. Τελικά η πρόταση ήρθε στον Ολυμπιακό, αλλά όχι από την Γρανάδα.

Επιστροφή στην Πορτογαλία για τον Πέπε – Που βρίσκεται η νέα ομάδα του Πορτογάλου

Ο Πορτογάλος χαφ δεν κατάφερε να καθιερωθεί στους «ερυθρόλευκους» και προτιμήθηκε να παραχωρηθεί στην Φαμαλικάο για να πάρει χρόνο συμμετοχής. Ο 23χρονος Πέπε φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού 9 φορές στη Σούπερ Λίγκα (τις 8 ως αλλαγή), ενώ έπαιξε σε ένα παιχνίδι Κυπέλλου και 3 ευρωπαϊκά ματς. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Φαμαλικάο προχώρησε σε αλλαγή προπονητή, με τον Σίλας να αντικαθιστά τον Ζοάο Πέδρο Σόουζα, ενώ ανακοίνωσε την απόκτηση του Πορτογάλου μέσου λίγα λεπτά πριν από το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.

Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό αν η Πορτογαλική ομάδα έχει βάλει οψιόν αγοράς στον δανεισμό του ποδοσφαιριστή ή αν η επιλογή του δανεισμού ήταν για να γίνει εκ νέου αξιολόγηση το καλοκαίρι. Πρέπει να αναφέρουμε ότι η νέα ομάδα του Πορτογάλου χαφ αγωνίζεται στην κορυφαία κατηγορία του Πορτογαλικού ποδοσφαίρου. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 15η θέση της βαθμολογίας και δίνει μάχη για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Μετά από από 16 παιχνίδια έχει 14 βαθμούς και ελπίζει ότι ο Πέπε θα τη βοηθήσει στην προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments