Οικονομία

534 ευρώ: Ποιοι θα πληρωθούν από αύριο για αναστολές Ιανουαρίου και Δώρα

534 ευρώ: Ποιοι θα πληρωθούν από αύριο για αναστολές Ιανουαρίου και Δώρα
534 ευρώ: Χιλιάδες δικαιούχοι θα δουν από αύριο χρήματα στους λογαριασμούς τους καθώς θα σημειωθεί «μπαράζ» πληρωμών για τις αναστολές Ιανουαρίου, το μηχανισμό «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» και πληρωμές για τους επαγγελματίες της Τέχνης και του Πολιτισμού.

Χιλιάδες δικαιούχοι θα δουν από αύριο χρήματα στους λογαριασμούς τους καθώς θα σημειωθεί «μπαράζ» πληρωμών για τις αναστολές Ιανουαρίου, το μηχανισμό «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» και πληρωμές για τους επαγγελματίες της Τέχνης και του Πολιτισμού.

Συγκεκριμένα, από αύριο Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου θα ξεκινήσουν οι καταβολές χρημάτων για τις αποζημιώσεις ειδικού σκοπού Ιανουαρίου για εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα, επαγγελματίες της Τέχνης για τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο 2020 και οι δικαιούχοι του ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ.

Αναλυτικά όλες οι πληρωμές

  • Οι αποζημιώσεις ειδικού σκοπού λόγω αναστολών των συμβάσεων εργασίας εργαζομένων μηνός Ιανουαρίου 2021.
  • Η οικονομική ενίσχυση βραχυχρόνιας εργασίας – Μηχανισμός «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» για τον μήνα 12ο/2020.
  • Η αναλογία Δώρου Χριστουγέννων για τον μήνα Δεκέμβριο 2020 για τους δικαιούχους οικονομικής ενίσχυσης βραχυχρόνιας εργασίας – Μηχανισμός «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ».
  • Οι αποζημιώσεις ειδικού σκοπού μηνών 11ου και 12ου /2020 των Επαγγελματιών της Τέχνης και του Πολιτισμού που είχαν εγγραφεί στο Μητρώο Καλλιτεχνών μέχρι την 10/01/2021.

Τι ισχύει για τους επαγγελματίες τέχνης

Την ίδια ημέρα θα πληρωθούν και οι επαγγελματίες της Τέχνης και του Πολιτισμού που είναι εγγεγραμμένοι στην ειδική πλατφόρμα artandcultureprofessionals.services.gov.gr στο ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ έως και την 10/1/2021 και είναι δικαιούχοι της αποζημίωσης ειδικού σκοπού εφόσον έχουν υποβάλλει μονομερείς υπεύθυνες δηλώσεις για τους μήνες Νοέμβριο – Δεκέμβριο.

Ποιοι οι δικαιούχοι

Δικαιούχοι είναι εγγεγραμμένοι από 13 Μαΐου 2020 έως και 10 Ιανουαρίου 2021, στην ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα artandcultureprofessionals.services.gov.gr στο Πληροφοριακό Σύστημα Εργάνη του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων. Όσοι δεν έχουν σύμβαση εξαρτημένης εργασίας και δεν λαμβάνουν τακτική επιδότηση ανεργίας από τον ΟΑΕΔ κατά την διάρκεια του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος.

Συντάξεις Μαρτίου 2021

Παράλληλα, ο e-ΕΦΚΑ γνωστοποίησε τις ημερομηνίες πληρωμής για την πληρωμή των συντάξεων του Μαρτίου 2021. Τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους οι δικαιούχοι των συντάξεων, καθώς θα καταβληθούν οι συντάξεις Μαρτίου 2021. Η διαδικασία πληρωμής θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021.

Οι ημερομηνίες για όλα τα Ταμεία

  • Το ΙΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις Φεβρουαρίου 2021: Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου (για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9) Τρίτη 23 Φεβρουαρίου (για τους συνταξιούχους που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8)
  • Ο ΟΑΕΕ θα καταβάλλει τις συντάξεις την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021
  • Ο ΟΓΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021
  • Το Δημόσιο θα καταβάλλει τις συντάξεις την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021
  • Το ΝΑΤ και ΚΕΑΝ θα καταβάλλουν τις συντάξεις την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021
  • Ο ΟΠΕΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021
  • Το ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών) θα καταβάλλει τις συντάξεις την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021
  • Τα υπόλοιπα Ταμεία του ΕΦΚΑ (Μισθωτών) θα καταβάλλουν τις συντάξεις την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021
  • Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος θα καταβληθούν την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021
  • Το ΕΤΑΠ – ΜΜΕ θα καταβάλει τις συντάξεις την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021
  • Το ΕΤΑΤ θα καταβάλει τις συντάξεις την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021

Υπενθυμίζεται ότι, η πληρωμή των επικουρικών συντάξεων πραγματοποιείται ταυτόχρονα με τις κύριες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments