Αθλητισμός

Πέθανε ο Παύλος Βανγκέλι

Πέθανε ο Παύλος Βανγκέλι
Παύλος Βανγκέλι: Έφυγε από τη ζωή νικημένος από τον καρκίνο.

Ο Παύλος Βανγκέλι, αδελφός του πρώην παίκτη του Άρη, Κρίστι, έφυγε από τη ζωή ύστερα από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Την είδηση έκανε γνωστή η Adelaide Olympic Football Club, στην οποία ήταν προπονητής το τελευταίο διάστημα.

Πρόκειται για Αλβανό ποδοσφαιριστή και πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ Παύλος Βανγκέλι ο οποίος είχε έρθει στην Ελλάδα το 2003 για τον Ποντιακό Νέας Σάντας, ενώ έφτασε να πάρει μεταγραφή και στον ΠΑΟΚ, σε μια περίοδο μάλιστα που ο αδελφός του, Κρίστι Βανγκέλι, αγωνιζόταν στον Άρη.

Στη συνέχεια πέρασε από Πανσερραϊκό, Γιάννινα, ΠΑΟΝΕ, Παναιτωλικό, Ρόδο, Αναγέννηση Επανομής, Ηρακλή Ψαχνών, Τύρναβο, Πανηλειακό, Τρίκαλα, Αιολικό, Αήττητο Σπάτων, Αμβρυσσέα Διστόμου και Αλμυρό, ενώ τελευταίος σταθμός του ήταν η Αδελαΐδα στην Αυστραλία, όπου συνέχισε και ως προπονητής.

Ακολουθεί η ανάρτηση για τη δυσάρεστη είδηση στο Facebook:

Η ανακοίνωση από την Αδελαΐδα

«Με τεράστια θλίψη ο Ολυμπιακός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Αδελαΐδας ενημερώνει με λύπη τους υποστηρικτές και την μεγαλύτερη ποδοσφαιρική κοινότητα του περαστικού του προπονητή της Πρώτης Ομάδας Παύλος Βαγγέλης που περιβάλλεται από την οικογένεια και τους αγαπημένους του στην Ελλάδα μετά από σύντομη μάχη με πολύ επιθετική μορφή καρκίνου. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένειά του. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments