Αθλητισμός

Ολυμπιακός πρόγραμμα: Οι «ερυθρόλευκοι» ετοιμάζονται να ανεβούν αγωνιστικό «Γολγοθά»

Ολυμπιακός πρόγραμμα: Οι «ερυθρόλευκοι» ετοιμάζονται να ανεβούν αγωνιστικό «Γολγοθά»
Ολυμπιακός πρόγραμμα: Συνεχίζονται οι πολλές αγωνιστικές υποχρεώσεις για τους «ερυθρόλευκους».

Ο Ιανουάριος ήταν βαρύς για τον Ολυμπιακό, όμως και ο Φεβρουάριος που ακολουθεί είναι το ίδιο δύσκολος. Οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να ανταπεξέλθουν με εξαιρετικό τρόπο τον προηγούμενο μήνα, αλλά το πρότραμμά τους μέχρι και τις 7 Μαρτίου περιλαμβάνει 9 ματς.

Είναι κατανοητό ότι ένα τέτοιο πρόγραμμα δεν βγαίνει μόνο με τους βασικούς, αλλά όλοι στο ρόστερ των «ερυθρόλευκων» θα κληθούν να προσφέρουν, όπως έγινε για παράδειγμα στα πρόσφατα ματς του Κυπέλλου. Τώρα ο Ολυμπιακός θα πρέπει να σηκώσει το βάρος τριώ διοργανώσεων αφού προστίθενται και οι αγώνες στο Europa League.

Με τη σειρά οι «ερυθρόλευκοι» έχουν να αντιμετωπίσουν ΟΦΗ, Άρη (για το Κύπελλο), Παναθηναϊκό, Αϊντχόφεν, Άρη (για το πρωτάθλημα), Αϊντχόφεν, Βόλο, Άρη (στη ρεβάνς Κυπέλλου) και Λαμία.

Μάλιστα, ειδικά το δεκαπενθήμερο από τις (λογικά) 10 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 25 του μηνός με το ταξίδι στην Ολλανδία για τη ρεβάνς του Europa League, Πειραιώτες θα κληθούν να δώσουν δύο ματς με τον Άρη, ένα με τον Παναθηναϊκό και δύο με την Αϊντχόφεν.

Πιο συγκεκριμένα, οι ημερομηνίες των αγώνων του Ολυμπιακού:

  • 07/02 Ολυμπιακός – ΟΦΗ (21η αγ.)
  • 09-10-11/02 Ολυμπιακός – Άρης (Κύπελλο)
  • 14/02 ΠΑΟ – Ολυμπιακός (22η αγ.)
  • 18/02 Ολυμπιακός – Αϊντχόφεν
  • 21/02 Ολυμπιακός – Άρης (23η αγ.)
  • 25/02 Αϊντχόφεν – Ολυμπιακός
  • 01/03 Βόλος – Ολυμπιακός (24η αγ.)
  • 02-03-04/03 Άρης – Ολυμπιακός (Κύπελλο)
  • 07/03 Ολυμπιακός – Λαμία (25η αγ.)

Εν τω μεταξύ, ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται να προσφέρει νέα συμβόλαια σε μια ενδεκάδα από τους πδοοσφαιριστές του, καθώς επιθυμεί να διατηρήσει τον κορμό του.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον «Πρωταθλητή», οι 11 που έχουν «δέσει» οι Πειραιώτες και που σύντομα θα ανακοινωθούν και επίσημα είναι οι εξής: Κωνσταντίνος Τζολάκης, Θανάσης Ανδρούτσος, Ρούμπεν Σεμέδο, Ουσεϊνού Μπα, Παπ Αμπού Σισέ, Μεντί Καμαρά, Βασίλης Σουρλής, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, Γιώργος Μασούρας, Μάριος Βρουσάι, Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Ωστόσο παρά τα όσα λένε οι φήμες, οι ανακοινώσεις είναι αυτές που θα επιβεβαιώσουν ή όχι τα παραπάνω ονόματα. Την ίδια ώρα, παραμένει το ερωτηματικό για τον Μαντί Καμαρά. Μπορεί να βρίσκεται στη σχετική λίστα με τις ανανεώσεις των συμβολαίων, το καλοκαίρι που μας έρχεται όμως θα είναι κρίσιμο για την καριέρα του αφού αν έρθει μια μεγάλη πρόταση που θα ικανοποιεί τον Ολυμπιακό, τότε μπορεί να μετακομίσει σε άλλη ομάδα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments