Ελλάδα

Γέννα στην Κηφισίας: Γυναίκα γέννησε μέσα στο αυτοκίνητό της

Γέννα στην Κηφισίας: Γυναίκα γέννησε μέσα στο αυτοκίνητό της
Γέννα στην Κηφισίας: Ένα πρωτοφανές περιστατικό αντιμετώπισαν άνδρες της Πυροσβεστικής.

Μια γυναίκα γέννησε μέσα στο αυτοκίνητό της, επί της Λεωφόρου Κηφισίας, μιας και δεν πρόλαβε να φτάσει στο μαιευτήριο. Το πρωτοφανές έχει να κάνει με το γεγονός ότι μια ομάδα πυροσβεστών που γυρνούσε από συμβάν και βρισκόταν στη Λεωφόρο, τη βοήθησε σε αυτή την τόσο απαιτητική στιγμή.

Πιο συγκεκριμένα, οι πυροσβέστες ενώ βρίσκονταν στο ύψος του Παράδεισου, στο Μαρούσι, είδαν ένα αυτοκίνητο σταματημένο πάνω στη Λεωφόρο Κηφισίας. Μέσα στο αυτοκίνητο βρισκόταν μια γυναίκα, η οποία εκείνη τη στιγμή γεννούσε. Αμέσως οι πυροσβέστες σταμάτησαν για να βοηθήσουν τη γυναίκα, μαζί με αστυνομικούς οι οποίοι και αυτοί είχαν σταματήσει στο σημείο. Η καλή τύχη της γυναίκας που γεννούσε στο αυτοκίνητό της, δεν την εγκατέλειψε στιγμή.

Μάλιστα, από το σημείο περνούσε τυχαία ένας γιατρός, ο οποίος και αυτός σταμάτησε στο σημείο για να βοηθήσει την ετοιμόγεννη. Έτσι, η εν λόγω γυναίκα έφερε στη ζωή το παιδάκι μέσα στο αυτοκίνητό της επί της Λεωφόρου Κηφισίας 61, στο Μαρούσι, λίγο μετά τις 16.00, με την άμεση συνδρομή πυροσβεστών και αστυνομικών που βρέθηκαν στο σημείο, καθώς και την παρουσία ενός περαστικού γιατρού.

Και μέχρι να μεταβεί το ασθενοφόρο που κλήθηκε στο σημείο η γυναίκα έφερε στη ζωή το μωράκι της και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν και οι δύο στο νοσοκομείο. Η μητέρα και το βρέφος είναι καλά στην υγεία τους. «Η άμεση συνδρομή #πυροσβεστών και αστυνομικών συνέβαλε στην διαδικασία τοκετού παρουσία ιατρού, επί της Λεωφόρου Κηφισίας στο Μαρούσι Αττικής. Στη συνέχεια η μητέρα και το νεογέννητο παρελήφθησαν από το ΕΚΑΒ», αναφέρεται σε σχετική ανάρτηση της Πυροσβεστικής.

Ακολουθεί η ανάρτηση από το Πυροσβεστικό Σώμα στο Twitter:

Πυροσβέστης περιέγραψε πώς έγινε ο τοκετός του μωρού

Όπως ανέφερε στο protothema ο πυροσβέστης Νικόλαος Τσιπλακίδης το μωρό μαζί με τη μητέρα του είναι καλά στην υγεία τους και βρίσκονται σε γνωστό μαιευτήριο των βορείων προαστίων. «Τα εύσημα πάνε πραγματικά στον πατέρα της μικρούλας γιατί ουσιαστικά εκείνος βοήθησε να γεννηθεί. Τον παραδέχομαι για την ψυχραιμία που έδειξε και την αφοσίωση του, καθώς βοήθησε την γυναίκα του με όλη του την ψυχή».

«Ήταν γύρω στις 15:30 όταν κατά την επιστροφή μας στην βάση μας είδαμε δυο μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ σταματημένες δίπλα σ ένα αυτοκίνητο. Δεν δώσαμε ιδιαίτερη σημασία γιατί υποθέσαμε πως όλα ήταν στο πλαίσιο κάποιου τυπικού ελέγχου. Όταν ο ένας αστυνομικός μας έκανε νόημα να σταματήσουμε εκεί καταλάβαμε με τον συνάδελφο μου πως κάτι άλλο είχε συμβεί. Πραγματικά όταν πλησιάσαμε, δεν πιστεύαμε αυτό που βλέπαμε, γιατί αν και έχουν δει πολλά τα μάτια μας, ήταν η πρώτη φορά που καλούμασταν να αντιμετωπίσουμε κάτι τέτοιο», προσέθεσε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments