Video

Πάνος Βλάχος: Πήρε θέση για τις καταγγελίες και ο κόσμος τον αποθέωσε

Πάνος Βλάχος: Πήρε θέση για τις καταγγελίες και ο κόσμος τον αποθέωσε
Πάνος Βλάχος: Όλοι μιλάνε για τη συνέντευξη του ηθοποιού και τραγουδιστή.

Τις καταγγελίες τριών ηθοποιών εναντίον γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη σχολίασε ο ηθοποιός Πάνος Βλάχος, τονίζοντας ότι έχει την ηθική υποχρέωση να στηρίξει όλους τους ανθρώπους που κάνουν τις καταγγελίες αυτές.

Ο Πάνος Βλάχος βρέθηκε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!», ξεκαθαρίζοντας πως «δεν θα έπρεπε να μας ενοχλούν καθόλου οι καταγγελίες και η συζήτηση που έχει ξεκινήσει. Δεν θα έπρεπε να είναι δύσκολη αυτή η συζήτηση αλλά είναι επειδή υπάρχουν καταγγελίες που έχω ηθική υποχρέωση να στηρίξω. Έχω ηθική υποχρέωση να στηρίξω όλους όσοι είναι πιο θαρραλέοι από μένα. Συγκεκριμένα η Λένα η Δροσάκη ήταν συμμαθήτρια μου στη σχολή».

«Δεν έχει ποινικό χαρακτήρα όλο αυτό, αλλά ανοίγει μια συζήτηση των ανθρώπων της τέχνης, που έχει σαν στόχο όχι να προστατέψουμε το θέατρο, γιατί το θέατρο δεν θα πάθει τίποτα» σημείωσε και πρόσθεσε ότι «ξεκινάει μια συζήτηση για να έρθει κάποτε μια ημέρα που δεν θα είναι κανονικότητα ορισμένες συμπεριφορές, που μέχρι τώρα ήταν».

«Δεν διψάω για αίμα, θέλω να είναι καλά οι άνθρωποι» ξεκαθάρισε ο Πάνος Βλάχος, συμπληρώνοντας ότι «έχουμε υποχρέωση να στηρίξουμε και να ακούσουμε τις φωνές των αδυνάτων». «Η Λένα μου είχε μιλήσει. Γνωρίζαμε όλοι αυτές τις συμπεριφορές. Κανείς δεν πέφτει από τα σύννεφα. Γνωρίζαμε τη φήμη και ένας άνθρωπος μας περιέγραφε ιστορίες. Όποιοι φοβούνται αυτή τη συζήτηση να αναρωτηθούν γιατί φοβούνται» πρόσθεσε ο Πάνος Βλάχος.

«Για τους περισσότερους ανθρώπους στο θέατρο, η επόμενη ημέρα θα είναι ακριβώς η ίδια» υπογράμμισε. «Δεν ήμουν μπροστά σε τέτοια περιστατικά. Αν είχα βρεθεί θα είχα αντιδράσει» κατέληξε ο ηθοποιός.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments